2777
2789
عنوان

کیا سقط کردن

282 بازدید | 5 پست

خانوما چندماه تواقدام بودم فهمیدم پرولاکتینم بالاست.دکترم بهم۸داستینکس دادسومی خوردم باردارشدم ولی توی هفته۵ سقط شد.۴۵روزازسقطم گذشت ازمایش مجدد دادم پرولاکتینم پایین اوند و باردارم نیستم.پریودم نمیشم دکترم بهم قرص پرژسترون داده بعد پریود میتونم بازم حامله بشم یا باید محرک تخمدان استفاده کنم.دکترم ازدوهفته بعد سقط اجازه اقدام مجدد داد

عزیز پرولاکتینت چند بود ؟وعددنرمال ازمایشگاه چند بود؟وقتی سینتو فشارمیدی بازم شیر میاد چندقطره؟من ادامه دادم قرص رو چون پرولاکتین بعدازچندماه بازمیره بالا

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من بعد دوماه که قرصام تموم شد 6تانیم میلی گرم بود خیلی اومده بود پایین گفتش بخاطرقرص هاست.ولی بعد چهار ماه دوباره دوبرابر ازحدنرمال شد.باید مدام قرص رو استفاده کنی تا وقتیکه حامله میشی

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼