2777
2789

چجوریه؟؟یه زمانی بلد بودما...........کسی بچه دار نشه چی؟؟؟؟زنجیر چجوری میچرخه؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه؟؟یه زمانی بلد بودما...........کسی بچه دار نشه چی؟؟؟؟زنجیر چجوری میچرخه؟؟؟؟؟

اون وقت حرکت نمیکنه ،

انتهای نخ یا زنجیر را بین انگشت شست و اشاره خود بگیرید.

دست خود را کاملاً ثابت و بدون لرزش، چند سانتی‌متر بالاتر از شکم (در ناحیه ناف یا کمی پایین‌تر) یا روی مچ دست نگه دارید، به طوری که حلقه آزادانه آویزان باشد و با بدن تماس پیدا نکند.

هیچ حرکتی به حلقه ندهید و فقط منتظر بمانید. پس از چند ثانیه (گاهی تا یک دقیقه)، حلقه به طور خود به خود شروع به حرکت می‌کند. این حرکت حلقه روی شکم زن باردار همان چیزی است که باید مشاهده و تفسیر کنید.

سعی کنید دستتان کاملاً بی‌حرکت باشد. کوچکترین لرزش ناخودآگاه دست می‌تواند باعث حرکت حلقه شود.

اگر حرکت خطی یا پاندولی باشه پسر اگر دایره ایی باشه دختر

ممکنه اولش خطی شه بعد وایسه مجدد بچرخه

درست نیست عزیزم

گذشته رو شاید درست نشون بده ولی برا اونا که هنو بچه ندارن درست نیست

برای دو نفل از نزدیکانم که الان باردارن درست نبود

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
اون وقت حرکت نمیکنه ،انتهای نخ یا زنجیر را بین انگشت شست و اشاره خود بگیرید.دست خود را کاملاً ثابت و ...

برم امتحان کنم..............دستی که با زنجیر گرفتم سمت ناف باشه دیگه؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من رو نبض دست چپ امتحان کردمبهم بگو جوابشو

باشه فعلا که سرکارم و تازه شیفتم شروع شده

برم امتحان کنم..............دستی که با زنجیر گرفتم سمت ناف باشه دیگه؟؟؟

برا ما هم همین بود که خودمون و شوهرمون و یکی میزد

برا افراد دیگه که بچه داشتن می‌گرفتبم هم درست در می اومد

حتی بعضیا بچه سفط کرده بودن و ما اطلاع نداشتیم ولی اونم نوشن میداد

ما دیگه به قطعیت رسیده بودیم که درسته

ولی بعدش دو نفر از اون جمع باردار شدن

یکی‌شون و دختر گفته بود ولی پسر شد

یکی شونو دوقلو گفته بود ولی نشد

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
نمک چطوریه؟

کسیکه بارداره نباید بدونه،  یواشکی یکم نمک میریزن رو سر زن باردار اگر بینیشو خاروند پسرع،  اگر دست به موهاش کشید دختره.  با قاطعیت میگم جواب میده ولی خود زن باردار نباید بدونه.