2777
2789

سلام خوبین دوستان من شهریور ماه عقد کردم

من و همسرم خیلی هم و دوست داریم و باهمم میسازیم خیلی تفاهم داریم و هم و درک میکنیم ولی واقعا به هرکی میرسم بهم میگه اشتباه کردی دوران عقدر رابطه کردین من قلبم تیر میکشه آخه ما شرعا زن و شوهریم خلاف شرع نکردیم من شهریور ازدواج کردم همش میترسم با حرفای بقیه که هی بهم میگن ازت زده میشه سرد میشه یا ذوقی برای شروع زندگی ندارید! یا ازت دلزده میشه و رابطه عاطفیتون کم میشه بخدا افسرده شدم از این حرفا ولی مشاور قبل از عقد تو کلاس بعد از آزمایش گفت رابطه شما به هیچکس مربوط نیستچه قبل از عقد چه بعد از عقد تازه اشتباهم نیست عاطفتون بیشتر میشه رابطتتون مستحکمتر اینم بگم ما از هم دوریم اصلا هم و نمیبینیم خیلی کم چون داماد بخاطر درس شهر دیگه هست و خب خیلی دلتنگ هم میشیم

به نظرتون اشتباه کردم اونا که تجربه داشتن بگن چیشد!؟ رد بود براشون

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم ها ولی برام معنی ندارها این جمله که میگن سرد میشه و فلان اکه قرار بر سرد شدنه همون کارا رو بعد عروسی هم قرارها بکنین اون موقع که احتمال سردی بیشتره 

حس میکنم تنها دلیلی که می‌تونه رابطه تو دوران عقد رو منع کنه اینه که احتمالا آقا پسر خیالش از بابت تامین نیازش راحت باشه و دنبال عروسی و تهیه خونه و اینا نگرده دومین دلیل هم اینه که یه وقت بچه ای وارد این دنیا نشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بنظرم زیادی بزرگش میکنن مگه چیه خب همسرته

من خیلیارو دیدم حتی دوران دوستی رابطه داشتن و ازدواج کردن مشکلی پیش نیومد

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

اگه ی سریا میگن اشتباهه ،دور از شما منظورشون اینکه تو عقد هم حتی احتمال طلاق هست ،برای همین میگن برای بعد از عروسی 

و گرنه ک بله زن و شوهرید و به هیچکس ارتباطی نداره

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

ماهم عقدیم و داریم

البته نه مستمر 

خیلی کم و محدود

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

نگفتم وقتی بزرگترا یه چیزایی میفمهمن چه کنم

سنت کمه درسته؟ 

عزیزم یه سری مسائل زناشویی و شخصیه به کسی هم ربطی نداره 

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
بنظرم زیادی بزرگش میکنن مگه چیه خب همسرتهمن خیلیارو دیدم حتی دوران دوستی رابطه داشتن و ازدواج کردن م ...

مرسی واقعا:) ♡

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀