کارآموزوکالتم که باردارشدم البته خودم خواستم ولی نمیخام کارموول کنم شغلم جوریه دوسه سال بدوام تا جابیافتم به نظرتون عقب میافتم؟مطمینم اطرافیان میگن اشتباه کردی ولی خب بچه اولم ۷سال داشت دیگه ودیرمیشد
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میخوام حقوق بخونم میخواستم نظرتون راجب این شغل بدونم واقعا اینجوریه که باید با هر کسی بحث کنی ؟ چه مرد چه زن و خطرناکه و اینکه چقدر حقوقتون و چه جور شخصیتی میخواد این شغل ؟
برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه