2777
2789
عنوان

تازه میخواستم برم کارآموزی

85 بازدید | 11 پست

کارآموزوکالتم که باردارشدم البته خودم خواستم ولی نمیخام کارموول کنم شغلم جوریه دوسه سال بدوام تا جابیافتم به نظرتون عقب میافتم؟مطمینم اطرافیان میگن اشتباه کردی ولی خب بچه اولم ۷سال داشت دیگه ودیرمیشد

دیر کنکور دادی؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حقوق خوندید میشه راهنماییم کنید ؟ 

منم می‌خوام حقوق بخونم میخواستم نظرتون راجب این شغل بدونم واقعا اینجوریه که باید با هر کسی بحث کنی ؟ چه مرد چه زن و خطرناکه و اینکه چقدر حقوقتون و چه جور شخصیتی میخواد این شغل ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

شما حقوق خوندید میشه راهنماییم کنید ؟ منم می‌خوام حقوق بخونم میخواستم نظرتون راجب این شغل بدونم واقع ...

سلام بله

نه اصلا وکیل خوب وکیلیه که دنبال بحث نباشه ببشتربره سمت توافق ومذاکره

حقوق نداره شغل آزاده بایدخودت پول دربیاری اونم بستگی داره به خودت اززیرصفرتا میلیارد

شخصیت جنگنده وکوشاودرس خون وپیگیر و پرو میخواد

خطرداره بله

سلام بلهنه اصلا وکیل خوب وکیلیه که دنبال بحث نباشه ببشتربره سمت توافق ومذاکرهحقوق نداره شغل آزاده با ...

که اینطور ممنونم از راهنماییتون 

میشه یه سوال دیگه بپرسم اگر شما می‌تونستی معلم رسمی بشید فرهنگیان می‌رفتید ؟یا باز هم میومدید حقوق و دوست داشتید وکالت بخونید؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

فرهنگیان قبول شدم وقتی ۱۸سالم بود ومصاحبه رد شدم

که اینطور ، انشاءالله هر کجا هستید موفق باشید 

بعد ببخشید میخواستم بپرسم نظرتون راجب سردفتری چیه اون برای خانم ها کار سختی نیست ؟ و اون بهتره یا وکالت

که اینطور ، انشاءالله هر کجا هستید موفق باشید بعد ببخشید میخواستم بپرسم نظرتون راجب سردفتری چیه اون ...

اطلاع خاصی ندارم ازش به نظرازوکالت راحت تره ودرنهایت همه چیزعلاقه هست

اطلاع خاصی ندارم ازش به نظرازوکالت راحت تره ودرنهایت همه چیزعلاقه هست

درسته ممنونم از وقتی که گذاشتید 

موفق باشید