2777
2789

دوستم بچه اولش دختره. الان بارداره و قندش حدود ۲۰۰ خیلیم بالاس خودش میگه حتما این دختر نیس چون بچه اولش دیابت بارداری نداشت. سنش الان ۴۰ ساله

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا میگن سر پسر دیابت بارداری هست

نه درست نیست. دیابت بارداری دلیل علمی داره. عواملی که ریسک دیابت را بالا میبره سابقه خانوادگی هست مثلا مادر یا خواهری که دیابت بارداری داشتند، اضافه وزن یا چاقی، کم بودن تحرک در بارداری، سندرم تخمدان پلی کیستیک، اگه بارداری قبلی نوزاد با وزن بالاتر از ٤ کیلو متولد شده، خانمی که در خانواده شون دیابت نوع دوم دارند و ..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه درست نیست. دیابت بارداری دلیل علمی داره. عواملی که ریسک دیابت را بالا میبره سابقه خانوادگی هست مث ...

دختراولش ۴ کیلو و نیم بود وزن تولدش

نه درست نیست. دیابت بارداری دلیل علمی داره. عواملی که ریسک دیابت را بالا میبره سابقه خانوادگی هست مث ...

وزن خودشم بالاس شاید ۹۰ کیلو میشه خیلی چاق بود قبل بارداریش

دختراولش ۴ کیلو و نیم بود وزن تولدش

این دقیقا یکی از عواملی هست که ریسک دیابت بارداری را در بارداری بعد بالا میبره..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
این دقیقا یکی از عواملی هست که ریسک دیابت بارداری را در بارداری بعد بالا میبره..

آها چقد جالب من نمیدونستم بنده خدا دوس داره بچش پسر باشه فک میکرد ربط داره به دیابت قندش ۲۰۰ بود

به نظر شما کلا تغدیه قبل بارداری سه چهار ماه رژیم گرفتن تو جنسیت تاثیر میزاره؟؟