2777
2789
عنوان

وکیل هستم سوالی چیزی بود بگید

126 بازدید | 9 پست

یه گروه تلگرامی مشاور حقوقی رایگان زدیم هر سوالی بپرسید پاسخ میدیم توی همه حوزه ها 

هر کی خواست عضو بشه درخواست دوستی بده لینک بدم

طلاق و کلاهبرداری و هر سوال حقوقی داشتید در خدمتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.ببخشید کسی که پدر شوهرش فوت شده ولی شوهر خودش زنده باشه ولی هیچ مال و اموالی نداشته باشه،میتونه مهریه رو بذاره اجرا که از ارثی که به شوهرش میرسه مهریه رو بدن؟

شوهرش بی پول و بی کاره بنده ی خدا.ولی پدر شوهرش پولدار بوده

سلام.ببخشید کسی که پدر شوهرش فوت شده ولی شوهر خودش زنده باشه ولی هیچ مال و اموالی نداشته باشه،میتونه ...

دوست عزیز داخل گروه تلگرام پاسخگو هستیم درخاست بدید لینک ارسال بشه

سلام.ببخشید کسی که پدر شوهرش فوت شده ولی شوهر خودش زنده باشه ولی هیچ مال و اموالی نداشته باشه،میتونه ...

من خودم حقوق خوندم فکر نمی‌کنم بشه از طریق ارث پدرشوهر مهریه گرفت 

ولی شایدم از راه های قانونی و گرفتن وکیل کارتون راه بیفته 

پاسخ هوش مصنوعی به سوالتون 

در وضعیت حقوقی که مطرح کردید، مادامی که پدر شوهر فوت کرده و شوهر هنوز زنده است، مهریه از طرف شوهر قابل اجرا است، ولی نحوه وصول آن نیازمند توجه به موارد زیر است:

1. مبلغ مهریه و قابلیت اجرای آن: 
اگر مهریه به طور قطعی در عقد ازدواج تعیین شده باشد و در محضر ثبت شده یا در دادگاه ثبت شده باشد، مؤثر است و زن می‌تواند برای دریافت آن درخواست اجرا دهد.

2.  میزان دارایی شوهر: 
اگر شوهر بی‌پول و بی‌کار است و مالی ندارد، ممکن است اجرا کردن مهریه در مرحله اول مشکل باشد، چون مهریه باید از اموال و درآمد شوهر تامین گردد.

3.  استناد به قانون: 
براساس قانون مدنی ایران، مهریه در صورت عدم توانایی شوهر در پرداخت، قابل تقسیط است و حاکم می‌تواند او را به پرداخت اقساط ملزم کند (ماده ۳۳۲ قانون مدنی).  
همچنین، ماده ۳۳۳ همان قانون اشاره می‌کند که در صورت داشتن اموال، محکوم‌له می‌تواند از آن‌ها اجرا بگیرد.  
ولی، در صورتی که شوهر هیچ‌گونه مالی نداشته باشد، راهکارهای اجرایی محدود است.

4. روش‌های دریافت مهریه در وضعیت بی‌مال بودن شوهر: 
زن می‌تواند درخواست اجرای حکم معاف از مال کند، ولی در عمل، اگر شوهر هیچ مال و درآمدی نداشته باشد، ممکن است اجرای مهریه به مرحله اجرا نرسد.  
در مواردی، زن می‌تواند تقاضای صدور حکم حبس مرد را به‌عنوان ضمانت برای پرداخت مهریه کند (ماده ۲۱۵ قانون آیین دادرسی مدنی).  
البته، این راهکار نیازمند صدور حکم و در موارد خاص قابل اجرا است.

5. اثر ارث پدر شوهر: 
در ایران، ارث پدر فوت‌شده به سبیل قانونی تقسیم می‌شود و زن در صورت نبودن دیگر وراث، سهم خود را می‌گیرد.  
ولی، زن نمی‌تواند به صورت مستقیم از ارث شوهر (در حالت زنده بودن او) بهره‌مند شود، مگر اینکه شوهر به او بدهد یا در قالب مهریه تضمین کند.

نتیجه‌گیری: 
اگر شوهر توان مالی پرداخت مهریه را نداشته باشد، زن نمی‌تواند به راحتی آن را وصول کند، مگر اینکه با تقاضای صدور حکم حبس یا درخواست اجرای مهریه از اموال دیگر یا از طریق ضمانت به محکمه معرفی شده باشد.  
در شرایطی که شوهر مال نداشته باشد، اولویت با درخواست اجرای مهریه است، ولی در عمل، اجرای آن ممکن است با مشکل مواجه شود مگر اینکه شوهر مالک اموال دیگری باشد.

پاسخ حقوقی مستند به قانون: 
- ماده ۳۳۲ و ۳۳۳ قانون مدنی  
- ماده ۲۱۵ قانون آیین دادرسی مدنی  
- قانون اجرای محکومیت‌های مالی (مصوب ۱۳۹۹) که اخیراً اصلاح شده است، برای امکان اجرای حکم در صورت نداشتن مال.

در هر صورت، پیشنهاد می‌شود که برای مشاوره دقیق و حقوقی، با وکیل دادگستری مشورت کنید تا بر اساس جزئیات پرونده، بهترین مسیر حقوقی برای شما مشخص گردد.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من خودم حقوق خوندم فکر نمی‌کنم بشه از طریق ارث پدرشوهر مهریه گرفت ولی شایدم از راه های قانونی و گرفت ...

سلام عزیزم

خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی.انشااله همیشه موفق باشی🩵💚

والا استارتر که یه چیزی گفت،تا پرسیدم گفت بیا ایتا.نمیدونم جریانش چیه شاید خودش زیاد وارد نبوده یا هر چی.ولی شما خیلی معرفت داشتی عزیزم ممنون.

سلام عزیزمخیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی.انشااله همیشه موفق باشی🩵💚والا استارتر که یه ...

خواهش میکنم کاری نکردم 

ممنونم از دعای خیرتون 🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم