2777
2789

من هرموقع یکی این حرفو زده از مراجع پرسیدم گفتن اصن نیازی به حلال کردن اون نبوده تو این قضیه 🤣🤣🤣🤣ولی موندم با چه اعتماد به نفسی فکر میکنن اونا تو جایگاه حق دار هستن 😐

خیلی چیزایی که فکر میکنید باید بقیه بابتش حلال کنید اصلا حق حقوقتون نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی یکی منو نمیشناسه راحت تهمت بزنه مشکلی نداره ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

والا همین الان به یه نفر گفتم وقتی درباره یه قومیت چیزی نمیدونید فقط تاپیک رو بخونید و رد شید لازم نیست کامنت بذارید

برمیگرده میگه تربیت نداری و حلالت نمیکنم😐😐😐

میخوام تا صد سال نکنه مگه جی گفتم

تازه اون ب من میگه تربیت نداری منم ک باید حلالش کنم ک نمیکنم😂😂😂

والا همین الان به یه نفر گفتم وقتی درباره یه قومیت چیزی نمیدونید فقط تاپیک رو بخونید و رد شید لازم ن ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خدا شفاااشون بده قربونت برم

بیا تگش کن همینجا برو