2777
2789
عنوان

طلاهام رو فروختم برای رهن خونه

329 بازدید | 23 پست

من طلاهامو برای رهن خونه فروختم خیلی احساس پوچی میکنم هر کاری میکنم حالم خوب نمیشه رفتم یه دفتر خوشگل گرفتم همه رو آوردم روی کاغذ مثلا قرعه و قسط و... هدف هایی که دارم و نوشتم دوباره رفتم یه سکه ۵۰ سوتی گرفتم گفتم باز سوت سوت طلا میگیرم زیادش میکنم ولی هر کاری ک میکنم حالم خوب نمیشه میترسم از اینده میگم دیگ هیچ پس اندازی نداریم به سختی این طلا هارو گرفتم بازم رفتن همسرمم هیچ پس اندازی نداره فقط همین طلا ها بودن 🥲انگار که صفر شدیم همه پس اندازمون فقط همون  رهن خونه ست شغل شوهرمم آزاد یه ماه کار هست یه ماه نیست یعنی شاید این ماه پول نیاره ولی ماه بعد بیاره 🥲خیلی حالم بدههه 

مستاجرا شما چیکار میکنید چطور پولاتونو مدیریت میکنید لطفا به منم کمک کنید🥲💖

عزیزم چقدناراحت کننده❤️‍🩹

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقدناراحت کننده❤️‍🩹

چیش ناراحت کننده اس

طلا و پس انداز مال همین روزاس

چی مهم تر از سر پناه و خونه ایی ک ادم توش زندگی میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الهی بمیرم،منم تو وضعیت توام،فقط با این تفاوت که ی مقدار از طلاها رو ام مال مجردیم هست و قراره باهاش زمین بخریم،خیلی برام سخته

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

عزیزم اکثرا همینیم ..فقط ظاهر حفظ میکنیم توکل کن به اون بالاییه ایشاالله درست میشه ..به قول گفتنی یه روز کوچه ی ما هم عروسی میشه 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

الهی بمیرم،منم تو وضعیت توام،فقط با این تفاوت که ی مقدار از طلاها رو ام مال مجردیم هست و قراره باهاش ...

نمیتونین به جای زمین یه خونه نقلی ۴۰ متری اینا بگیرید