2777
2789

ولی فقط تو و شوهرتی که در به در این دکتر و اون دکتری دریغ از ی ذره امید برای ادامه دادن 💔

لا إله إلّا اللّه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم فقط برای ما صلاح نیست

من کسایی رو اطرافم دیدم‌ ک بعد ۲۰ سال باردار شدن طوری واقعا ناامید شده بودن ولی ....امیدتو از دست نده

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

نا امید شیطونه.ان شالله به حق همین روز جمعه، امام زمان، خیلی زود خدا بهت نظر کنه و دامنت سبز بشه

دیگه خسته شدم پنج ساله دارم تلاش میکنم دعا میکنم توکل میکنم ولی هیچ در حالی که بقیه راحت به دست میارن

لا إله إلّا اللّه
من کسایی رو اطرافم دیدم‌ ک بعد ۲۰ سال باردار شدن طوری واقعا ناامید شده بودن ولی ....امیدتو از دست ند ...

بعد بیست سال می‌خوام چیکار زنگوله پا تابوت میخواد بده 

هر چیزی به وقتش قشنگه مطمینا بچه ام هم دلش نمی‌خواد پدر و مادر پیر داشته باشه

لا إله إلّا اللّه
دیگه خسته شدم پنج ساله دارم تلاش میکنم دعا میکنم توکل میکنم ولی هیچ در حالی که بقیه راحت به دست میار ...

نه خواهر، منم راحت صاحب بچه نشدم.

توکلت به خدا باشه.

فقط بهت میگم اگر و اما نیار، بگو خدایا هر چی تو بگی

دیگه خسته شدم پنج ساله دارم تلاش میکنم دعا میکنم توکل میکنم ولی هیچ در حالی که بقیه راحت به دست میار ...

بقیه هم قطعا چیزهای دیگه شون رو سخت به دست آوردن 

هرکس یه مشکلی داره 

ناامید نباش 

فقط یه مدت بی خیال باش و رها کن 

گاهی از استرس نطفه تشکیل نمیشه 

مورد اینطوری زیاد دیدم

وقتی رها کردن بچه دار شدن خیلی زود

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بقیه هم قطعا چیزهای دیگه شون رو سخت به دست آوردن هرکس یه مشکلی داره ناامید نباش فقط یه مدت بی خیال ب ...

مشکلمون آنقدر بزرگه که صد سال هم بهش فکر نکنم رهاش کنم بازم نمیشه 

لا إله إلّا اللّه
بعد بیست سال می‌خوام چیکار زنگوله پا تابوت میخواد بده هر چیزی به وقتش قشنگه مطمینا بچه ام هم دلش نمی ...

درکل منظورم اینه ناامید نشو

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍