2777
2789
  • رایحه های موجود:یارا|ویوالا جویسی|مولکول 02|وانیلا سکس|لان وین مری می|ایمجینیشن|نیناریچی|ورساچه اروس|دیور هوم|زرجوف ارباپورا|هالوون|اکلت|آلور اسپرت|کازاموراتی مفیستو|حیاتی|نارسیس پودری|کوکوچنل |مای وی|دی کن وای|کریداونتوس|تامفوردتوسکان لیدر|پگاسوز|مگاماره|باکارات رژقرمز|ایفوریا زن|سوسپیرو||منیفستو|تامفورد لاست چری|سی اچ|اینوکتوس|آمواج اینترلود|دانهیل آبی|میس دیور|آنجل شیر|کاراموراتی بوکت آیدل|لیبر|بدیع العود|هوگو باس|کریکه|بلک اپیوم|تامفورد آمبرلدر|باربری لندن |ورساچی صورتی|مونت بلنک|مارلی کالان|اسکندل|لاویستابل|الین|سیلورسنت | بد بوی|چنس چنل|اسپلیندور |لالیک مشکی|کریکه|ویکتوریا سکرت بامشل|هالون|مون پاریس|جنیفر لوپز استیل|کازاموراتی لیرا|گوچی فلورا|گوچی بلوم|گودگرل|لالیک لامور|کوروش |ورساچه مشکی|مارلی هالتان|خمره|موصوف|فلاور بمب|تافورد فابیلیس|کازوموراتی لاتوسکا|لاگوست سبز|جادور|تامفورد بلک ارکید|اسد

یا خود خدا

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بادی های یارا وخمره و..اینا رو کسی استفاده کرده خوبن؟

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

گودگرل دوست داشتم بخرم خونه کسی دیدم خیلی خوشم اومد خودم جنیفراستیل دارم خیلی دوستش دارم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

من همیشه مون پاریس میزنم خودم که دوسش دارم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه