2777
2789
عنوان

خانمای باردارکه میخوان کودکشون باهوش بشه بیاد لطفأ

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 53 پست

حتی اینم گفت بچه اروم که یه گوشه نشسته هم میتونه پیش فعال باشه ده تا فاکتور هست که پیش فعالی رو مشخص میکنه که دهتا رو نگفت

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدانخورید من سرکندربدبخت شدم بچم اگر قیافش سبیهمون نبود میگفتیم حتما عوض شده دهسالشه خیلی تاحالا ...

شما چند ماهگی کندرو مصرف کردین؟ تا کی و چقدر که انقدر پشیمونین؟ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
توروخدانخورید من سرکندربدبخت شدم بچم اگر قیافش سبیهمون نبود میگفتیم حتما عوض شده دهسالشه خیلی تاحالا ...

عزیزم ببرش پیش یه مشاور خوب حتمأ میتونه کمکت کنه

مامان من سر ما چهار تا کل بارداریش رو کندر میجوید،بچه های آروم و باهوشی هستیم  داداشام تحصیلات عالی،مدارسشون هم تیزهوشان،خودم هم همینطور،از بچگی آروم  و خلاق بودیم،خودم هم سر پسرم مدام کندر توی دهنم بود،خداااارو شکر پسرم فوق العاده اروم و باهوش و بامزست،الان ۱.۵ سالشه،ماشالله بهش خیلی بیشتر از سنش میفهمه و عمل میکنه

مامان من سر ما چهار تا کل بارداریش رو کندر میجوید،بچه های آروم و باهوشی هستیم  داداشام تحصیلات ...

اره مادر منم سر همه بچه هاش میخورده به دختراش پیشنهاد مصرفش رو میداده. ولی خوب دکترا هر روز یک چیز کشف میکنند والبته که الان خیلی از غذا ها افزودنی های غیر مجاز که اونم عوارض داره کلأ غذاهای قدیم سالم تر بود .همین نگهدارنده ها که کارخونه ها مصرف میکنند کلی واسه همه مخصوصأ ما باردارها و جنین مون مضرره

شما چند ماهگی کندرو مصرف کردین؟ تا کی و چقدر که انقدر پشیمونین؟ 

ده ساله گذشته ولی یادمه اولاش نبود ولی خبرمرگم گتده گنده خوردم اندازه لوبیا ..عذاب وحدان دارم هم خودمو هم شوهرمو هم خودش هم مامانموخواهرام حرص وحوش وناراحتی داریم خودشن گاهی محبور میشم بزنمش

ده ساله گذشته ولی یادمه اولاش نبود ولی خبرمرگم گتده گنده خوردم اندازه لوبیا ..عذاب وحدان دارم هم خود ...

دور از جونت. عزیزم خدا کمکت کنه حتمأ پیگیر دکتر خوب واسش باش

من برا دخترم تو ماه دوم و سوم خوردم چون میگن سه ماه به بعد بیش فعالی میاره الان خدایش تعریف ندم دورو برم بچه انداره دخترم باهوش ندیدم پارسال ۴ سالش بود مهد میرفت اونم نه هر روز کلی فرانسوی تو حرفاش میگفت  و خیلی کارا دیگه 

اما برای این هنوز زوده بخورم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
من برا دخترم تو ماه دوم و سوم خوردم چون میگن سه ماه به بعد بیش فعالی میاره الان خدایش تعریف ندم دورو ...

خدا حفظش کنه اگه دوست داشتی با دکترت مشورت کن واسه مصرف واسه این نی نی گلت  

بچه ای هست کخ تاحالا یگ بارم ازکوچکی تاحالا زیرشوخیس نکرده راحت ازشیر گرفتمش زیادم تونوزادی گریع نکرد ولییییییی 

تادلت بخواد حرص میده 😢😢😢😢😢😢😢کنکجکاو پرحرف خرابکار دست رونقطع ضعف میزاره خوب بلده فتنه راه بندازه چیزی نبوده که بااچاروچاقوبازنکرده باشه اونجاشم اولش ختنه شده بدنیااومد خوشخال بودیم اروم اروم دیدیم داره زخیم میشه بردیم دکتر گفتن باید باحراحی وبی هوشی ختنه بشه وانجام دادم بی نهایت خون دماغ میشه هیچکاری نمیشه کردجز سوزوندن ازغذا ایرادزیادمیگیره با دست ورو شدن بااب وصابون بیگانست ولی حمام که بره برگشتش باخداست صبح به صبخ سر دست وروشستنش قیامت میشه دقیقا هرروز که میخوابره ندرسه کلاس چهارمه کیفشو جامیزاره وتوراه پله میبرم بهش میدم یاخودم یادش مینرازم هرروز سرخوردن لقمهای صبحانش جنگه خودمو تکه تکه کنم کاری که نخواداتجام بده یاباید انجام بدرو نمیکنه مگربببنه منوباباش سراین موضوع عصبی شدیم وداریم باخودمون دعوا میکنیم دیگه اون لحظه فرشته میشه اصرافکار خیلی زیاد هرروز درحال خرید لوازم تحریره ولی مهمونه دوروزشم نیست وقتی دیگه به ضربالتماس صحبت  دعوا وتهدید و..‌راضی شه اتاقشوتمی کته هرچی خودکار کاغذ وسایل دیکرو براحتی میریزه دور اب دهنشو کوچکتر بود مالید به شلوارخواهرشوهرم ضارت ضارت باد ازشکمش خارح میکنه ومیخنده ارتباط عمومی عالی بسیارزیبا سلام علیک و..‌باهمسایه ومردم داره وبه نظر همه برابرخورد اول باادب واجتماعیه 

بچه ای هست کخ تاحالا یگ بارم ازکوچکی تاحالا زیرشوخیس نکرده راحت ازشیر گرفتمش زیادم تونوزادی گریع نکر ...

عزیزم این کودک که بیش فعال نیست! 

ولی خدا بهتون صبر بده سخته تربیتش گلم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

سلام

در مورد باهوش شدن جنین نکات تربیتی را در لینک زیر ببینید نکات تربیتی برای افزایش هوش در دوران بارداری

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)
خدا حفظش کنه اگه دوست داشتی با دکترت مشورت کن واسه مصرف واسه این نی نی گلت    

مرسی عزیزم اره باید مشورت کنم یه وقت بد نباشه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍