2777
2789
عنوان

خانمای باردارکه میخوان کودکشون باهوش بشه بیاد لطفأ

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 53 پست

من كندور زياد مصرف كردم بچمم خيلي باهوشه ماشالله  اصلانم بيش فعال نشد    

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاهای گرم وخشک 

و تو فصل های گرم سال نباید مصرف بشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
من سر دخترم يه مدت كوتاه خوردم الان باهوشه خدايي كلا از سنش جلوتره چشمش نزنم ولي الان سر پسرم نخورد ...

توروخدانخورید من سرکندربدبخت شدم بچم اگر قیافش سبیهمون نبود میگفتیم حتما عوض شده دهسالشه خیلی تاحالا ازارمون داده

خخخ اتفاقا صداسيما گفت الان شبه شك كن 

نه گلم ظهر ساعت ۱۱ و نیم پخش شد. من زیاد تاپیک نمیزنم الان گفتم خیلی مامانا هستن بگم شاید بدرد کسی خورد میتونید برید سرچ کنید برنامه امروز رو

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین
اوف تو ک نفس منی 😆😍😍 اره آخراشه تو چ میکنی؟

منم میگذرونم لحظه شماری میکنم واسه اومدن گل پسر😍😍😍شکمم همچنان جمع و جوره ۴شنبه سونو دارم دعا کن بگه وزنش نرمالههههه وگرنه باز با کوووهی از غرای شوهر رو به رو میشم که غذا کم میخوری

والله این دکترا که میان تی وی دیگه کارشون درسته

من سر بچه اولم تا ماه چهارم هر روز میخوردم خداروشکر خیلی آروووم ولی باهوشه واسه این تو راهی هم همین کارو کردم امیدوارم مثل بچه اولم آروم باشه

دکترایی که میان تی وی معمولا با یه راند خودشون رو بالا میکشن که دیده بشن پس نمیشه به حرف همشون اعتماد کرد البته هستن دکترهای سرشناسی که قبل اومدن به تی وی شهرت کافی داشتن که بحثشون جداست

من که خوردم و دخترم فوق العاده باهوش و جلوتر از سنشه.

اطرافیان هم تایید میکنن دخترم باهوشه ماشالا

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

خانم های گل من نه دکترم نه نسبتی اون دکتر دارم خودمم حامله ام .چیزی که شنیدم واسم جالب بود گفتم بیام بگم حالا هر کسی خودش میدونه

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین

اما کلا هوش یه چیز ژنتیکی ارثی هم هست و به تغذیه کودک تو سنین رشد و اموزش و تربیتش بستگی داره من فکر نمیکنم با غذا خیلی بشه هوش رو تغییر داد و کم و زیاد کرد بستگی داره اما نه زیاد خیلی از غذاهای مقوی درواقع برای حافظه خوبن نه هوش ، هوش موضوع اش جداست اما یکی از بهترین کارها انجام بازی های مفید با بچه از سنین کمه

اون فولیک اسیدی که میخورین کار همون کندور میکنه دیگه کندور لازم نیست بخورین

بچتون باهوش میشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....