2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر روز یه تاپیک حس ششم در نی نی سایت اختراع میشه:) بابا بس کنید این چرت و پرتارو

شما فکر کنم خود درگیری داری

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

چون اسمتون و نام مادر نمیدونستم یک ف ال کلی گرفتم هرجاش ب نیتتون میخوره استنباط کنید 

مسافرت تغییر در خانه محله یا تجارت سود ده بعد یه دوره گرفتاری خوشبختی و‌ثروت داری  بعد از کلی گرفتاری عاطفی. ازدواج افتاده یک دوست جدید یا رابطه جدید با ادم مناسب خواهی داشت 

بهت خیانت میشه نفر سوم تو رابطه ات هس یک مانع دیده شده پایان دشواری و یا بیماری خاصی خواهی داشت

خبر خوب وعده پول داری نامه حقوقی ک داری ب سزانجام میرسه یا کار اداری تحصیلی ولی مراقب اختلافات باش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چون اسمتون و نام مادر نمیدونستم یک ف ال کلی گرفتم هرجاش ب نیتتون میخوره استنباط کنید مسافرت تغییر در ...

عزیزم میشه لطفا با اسم برام بگیری

اسمم پریسا

اسم مامانم عصمت

کاری مالی احساسی .شرکت اقای شیری میرم بالاخره واسه کار؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
عزیزم میشه لطفا با اسم برام بگیریاسمم پریسااسم مامانم عصمتکاری مالی احساسی .شرکت اقای شیری میرم بالا ...

شب میگرم برات.

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

میشه واسه منم بگیری اسمم نیلوفر

شخصی باید اسم مادرت باشه و اسم خودت

شخصی باید اسم مادرت باشه و اسم خودت

عزیزم بالا نوشتم اسم خودمو مادرمو.منتظرم

مرسی

شب میگرم برات.

عزیزم.نگرفتی.اسمم بخاطرشما. بالا نوشتم.وگرنه تو سایت عمومی دوست نداشتم عنوان کنم