من یه زمانی خیلی دلم برای آدمهای اطرافم میسوخت
حتی غریبهها و صد خودم رو براشون خرج میکردم
و دوستم هی میگفت چشمت به مشکلات و بدبختیهای خودت باشه ولی نبود😅
یکی که خیلی دلم براش میسوخت یه خانم نظافتچی بود که شوهرش اعتیاد شدید داشت و خودش هم خانواده حمایتگری نداشت
نامادریش به پدرش مسلط بود
خواهر و برادرهای بیتفاوت و بیرحم
این خانم دفتر من میومد؛ خونهی مامانم میومد؛ خونه بعضی دوستام میومد و همه بهش خوب پول میدادن ولی شوهرش پولها رو دود میکرد
من بهش لباس و خوراکی میدادم ولی شوهرش خوراکیها رو هم میبرد
یعنی جوری نمیذاشت چیزی از خوراکیها توی خونه بمونه که بچه گرسنه میرفت مدرسه حالش بد میشد
من مدام ذهنم درگیر بود که چطوری میشه این رو یه جوری کمک کرد که حداقل یک سوم پولش بمونه برای خودش
اونموقع پول نقد میگرفت و شوهرش پولها رو میبرد
من گفتم بیا بریم بانک حساب باز کنیم و نصف پولها رو بذار توی حسابت و کارت رو قایم کن ولی شوهرش فهمید و اوضاع خیلی بدتر شد
من همیشه یه گوشه از ذهنم پیش اون بود که شوهرش درحین کتک زدن بلایی سر این و بچشون نیاره
ولی دوستم همیشه بهم میگفت فکرت رو ببر توی زندگی خودت
چون تو خیلی از این بدبختتری ولی خودت حالیت نیست و سرخوشی
یکبار این خانم گفت بارداره و تردید داشت که بچه رو نگه داره یا نه و همچنین نیاز داشت پول سقط رو جور کنه
منم اینها رو برای دوستم گفتم
دوستم برگشت گفت خب به ما چه؟
تو الان نگاه کن که خودت بارداری
خودت هم مثل این در بارداری میای سرکار
خودت هم مثل این تردید داری که بچه رو میخوای یا نه
پدر بچهی تو هم بیمسئولیت هست و ناخواسته این اتفاق افتاده
پدر و مادر تو هم بابت این اتفاق تحقیرت کردن نه حمایت
تازه اگر تو دلت برای این زنه میسوزه که کار سنگین نکنه هیچکس دلش برای تو نمیسوزه که کار سنگین بکنی یا نکنی
پس سرت رو از زندگی اون زن بکش بیرون و برو به دردهای بیدرمان زندگی خودت برس
حرفش تلخ بود ولی راست میگفت من کلاً مشکلات خودم رو در اون دوره نمیدیدم و بعد از سالها فهمیدم زندگیم چقدر فاجعه بوده و اون هم وقتی برای روانشناس بازگو کردم
حالا بعد از سالها شوهر اون خانم رفت کمپ ترک اعتیاد و توی یه شرکتی کار پیدا کرد و این خانم هم رفت همون جا
بعدش هم چندبار امد به من سر زد و گفت اوضاع آرومه و همه چیز خوبه
ولی زندگی من هیچ وقت یه جوری درست نشد که بتونم بگم همه چیز خوبه
همیشه میگم خداروشکر ولی واقعاً همه چیز خوب نیست