2777
2789
عنوان

دلم خیلی براش می‌سوخت ولی زندگی

912 بازدید | 22 پست

من یه زمانی خیلی دلم برای آدم‌های اطرافم می‌سوخت

حتی غریبه‌ها و صد خودم رو براشون خرج می‌کردم

و دوستم هی می‌گفت چشمت به مشکلات و بدبختی‌های خودت باشه ولی نبود😅

یکی که خیلی دلم براش می‌سوخت یه خانم نظافتچی بود که شوهرش اعتیاد شدید  داشت و خودش هم خانواده حمایتگری نداشت

نامادریش به پدرش مسلط بود

خواهر و برادرهای بی‌تفاوت و بی‌رحم

این خانم دفتر من میومد؛ خونه‌ی مامانم میومد؛ خونه بعضی دوستام میومد و همه بهش خوب پول میدادن ولی شوهرش پول‌ها رو دود می‌کرد

من بهش لباس و خوراکی میدادم ولی شوهرش خوراکی‌ها رو هم میبرد 

یعنی جوری نمیذاشت چیزی از خوراکی‌ها توی خونه بمونه که بچه گرسنه می‌رفت مدرسه حالش بد می‌شد

من مدام ذهنم درگیر بود که چطوری میشه این رو یه جوری کمک کرد که حداقل یک سوم پولش بمونه برای خودش

اون‌موقع پول نقد می‌گرفت و شوهرش پولها رو می‌برد

من گفتم بیا بریم بانک حساب باز کنیم و نصف پول‌ها رو بذار توی حسابت و کارت رو قایم کن ولی شوهرش فهمید و اوضاع خیلی بدتر شد

من همیشه یه گوشه از ذهنم پیش اون بود که شوهرش درحین کتک زدن بلایی سر این و بچشون نیاره

ولی دوستم همیشه بهم می‌گفت فکرت رو ببر توی زندگی خودت 

چون تو خیلی از این بدبخت‌تری ولی خودت حالیت نیست و سرخوشی

یکبار این خانم گفت بارداره و تردید داشت که بچه رو نگه داره یا نه و همچنین نیاز داشت پول سقط رو جور کنه

منم این‌ها رو برای دوستم گفتم

دوستم برگشت گفت خب به ما چه؟

تو الان نگاه کن که خودت بارداری

خودت هم مثل این در بارداری میای سرکار

خودت هم مثل این تردید داری که بچه رو میخوای یا نه

پدر بچه‌ی تو هم بی‌مسئولیت هست و ناخواسته این اتفاق افتاده

پدر و مادر تو هم بابت این اتفاق تحقیرت کردن نه حمایت 

تازه اگر تو دلت برای این زنه میسوزه که کار سنگین نکنه هیچکس دلش برای تو نمیسوزه که کار سنگین بکنی یا نکنی

پس سرت رو از زندگی اون زن بکش بیرون و برو به دردهای بی‌درمان زندگی خودت برس

حرفش تلخ بود ولی راست می‌گفت من کلاً مشکلات خودم رو در اون دوره نمی‌دیدم و بعد از سالها فهمیدم زندگیم چقدر فاجعه بوده و اون هم وقتی برای روانشناس بازگو کردم

حالا بعد از سال‌ها شوهر اون خانم رفت کمپ ترک اعتیاد و توی یه شرکتی کار پیدا کرد و این خانم هم رفت همون جا

بعدش هم چندبار امد به من سر زد و گفت اوضاع آرومه و همه چیز خوبه

ولی زندگی من هیچ وقت یه جوری درست نشد که بتونم بگم همه چیز خوبه

همیشه میگم خداروشکر ولی واقعاً همه چیز خوب نیست

امیدوارم همیشه عالی باشید 

و مشکلاتتون اندک و اندکتر 

منم کلا اوضاع خوبی نداشته و ندارم 

ولی همیشه برای همه عشق میخوام 

مهر و سلامتی میخوام .شاید احمق باشم شاید...

به نظرم زندگی پیچیده تر از اونه که مشکلاتمون رو گره بزنیم به مشکلات دیگران 

یا بخاطر کمک و خوش قلبیمون نسبت به دیگران ،توقع خوشبختی صرف رو داشته باشیم 

چون من الان بدبختم 

و شما هم راضی نیستی 

باید الان هردو خوشبخت ترین میبودیم 🙂

من همیشه در زندگیم دل رحم بودم 

و عاشق مهر ورزیدن به هم نوعام .

یه بار خودم تو مضیقه بودم 

رفتم یه جایی دیدم یکی از خودم وضعش بدتره .یه مبلغی رو داشتم همینطوری دادمش رفت 

بعد یه نفر بهم گفت چرا کمکش کردی 

گفتم دلم نیومد 

حالا نمیگم من بهترینم یا نمیگم خوبم و فلان 

ولی همیشه چوبش رو خوردم 

چوب همین دل رحمی و صداقتم رو 

هر کس از راه رسید گذاشت تو کاسه ام و رفت 

مهم تر از اون پدرم که اولین مرد زندگیم بود کلی عذابم داد .واقعا عذابم داد و هیچ وقت منو نخواست 

نخواستنش باعث شد هیچ آدم درست و حسابی منو نخواد 

و عملا موندم وسط باتلاق 

بعد میبینم خیلی ها به همون پدر و مادر خودشون هم رحم نمیکنن ولی بهترین ها نصیبشون شده ...

کلا دنیا عجیبه .

من که نمیتونم دست از دل رحمیم بردارم 

ولی به نظر میاد شما تونستی .

میشه بگی باید چیکار کرد؟😂😅

چحوری جلوی خودمو بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان 🥺

برای اون زن مادری کردین و مثل یه همراه مراقب بودین ، الان برای خودتون مادری میکنین ؟ مثل یه همراه خوب به فکر خودتون باشین .. امیدوارم روزی بنویسین مشکلات حل شد و رفت که رفت 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

مریم جون به نظرم حرفهای دوستتون زیادی اثر گذاشته واقیعت این هست که از حجم درگیری ذهنی شما درمورد مشکلات دیگران و غافل شدن از زندگی  خودتون رو بی اطلاع هستیم و فقط خودتون میدونید ولی من فکر می کنم  بخاطر اینکه شما این توانایی رو داشتید که به کسی کمک کنید باید خوشحال باشید و شاید اگر در مورد اون خانم هم طور دیگری عمل می کردید رضایت بیشتری فراهم می‌شد  وگرنه که اون خانم اگر باخودش صادق باشه باید کمک شما رو به یاد داشته باشه حتی اگر عنوان نکند. همیشه از خدا بخواین که این توانایی رو داشته باشید به دیگران کمک کنید و ازش بخواین که محتاج بنده ش برای کمک به خودتون نباشید.

من امیدوارم این خانم راضی بمونه ولی شخصا نسبت به کسی که ترک کرده باشه برای بلند مدت حساب نمی کنم و درسته که این خانم سختی های زیادی کشیده که باگذشت زمان، عامل  زمان باعث آروم شدن شرایط شده واصلا زندگی خودتون رو باکسی مقایسه نکنید

صفای گوشه ی آرام آشیان هست

نگه دار وبه آرایش قفس مفروش

مریم جون آدمای زیادی مهربون  و‌دلسوز همیشه بیشتر از بقیه ضربه میخورن حتی ازاونایی که بهشون  یروزی دل می سوزوندن!

یه جمله ای هست خیلی دوسش دارم ولی خودمم در عمل نمیتونم اجراش کم:/

"هیچ وقت بیشتر از خدا برای هیچ کس دل نسوزون"

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

امیدوارم همیشه عالی باشید و مشکلاتتون اندک و اندکتر منم کلا اوضاع خوبی نداشته و ندارم ولی همیشه برای ...

مرسی از آرزوهای خوبت❤️

منظور من این نبود که چون من برای اون‌ خوب بودم دنیا هم باید برای من خوب باشه

مسئله این بود که من اون زمان نمی‌فهمیدم زندگی خودم چقدر مزخرفه فقط پرنس چشمام رو باز کرد تا بتونم درک کنم از زندگی خودم …. تر وجود نداره 🤣

حتی اون روز آپشن‌های شوهر اون به نسبت شوهر من رو هم برشمرد🤣🤣🤣

مریم جون به نظرم حرفهای دوستتون زیادی اثر گذاشته واقیعت این هست که از حجم درگیری ذهنی شما درمورد مشک ...

مسئله اصلاً اون خانم نبود

از کمک بهش هم پشیمون نیستم

مسئله این بود که من اون‌موقع خودم متوجه نبودم که چقدر زندگیم توی لجن فرو رفته و اصلاً به فکر حل مشکلات خودم نبودم چون اصلاً مشکلات رو نمی‌دیدیم و بهشون فکر نمی‌کردم

ولی دوستم گفت دیدی چقدر این بدبخته و دلت براش میسوزه؟ خودت هم همینقدر بدبختی چه بسا بیشتر 

مریم جون آدمای زیادی مهربون و‌دلسوز همیشه بیشتر از بقیه ضربه میخورن حتی ازاونایی که بهشون یروزی دل ...

حرف حق و قشنگی بود

ولی من تا قبل از اینکه پرنس اون حرف‌ها رو بهم بزنه حالیم نبود که خودم هم زندگیم مثل همون خانم در بحران قرار داره و مثل خانم‌های نی‌نی‌سایت فکر می‌کردم یه ملکه خوشبختم و پرنس حسوده 🤣🤣🤣

حرف حق و قشنگی بودولی من تا قبل از اینکه پرنس اون حرف‌ها رو بهم بزنه حالیم نبود که خودم هم زندگیم مث ...

خیلی مسائل وقتی ادم توش غرق میشه متوجه نمیشه ولی از بیرون گود بقیه میفهمن

حرف حق و قشنگی بودولی من تا قبل از اینکه پرنس اون حرف‌ها رو بهم بزنه حالیم نبود که خودم هم زندگیم مث ...

دقیقاً من یه تایمی شده بودم عین بعضی خانم‌های خود‌ ملکه پندار نی‌نی‌سایت 😅و هرچی بقیه که از بیرون می‌دیدن اوضاع زندگیم فاجعه بار هست و تذکر میدادن من گوش نمی‌دادم