الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی اینجاگفت جاریم به شوهرش گفت چرا داداشت برا زنش طلا میخره تو نمیخری گفت اون داره من ندارم گفت نه باید بخری قرض کن بخر وگرنه طلاق. اینم گفت باشه طلاق . طلاق گرفتن زن هر چی پشیمون شد دیگه شوهره راضی نشد رفت با یکی دیگه. چرا ادم زندگیشو نابود کنه اونم تازه سر هیچو پوچ
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
ما تو زندگی هیچ کس نبودیم. طرف مثلا نمیاد بگه همسرم توانایی رابطه ج نداره که! برای بقیه یه چیز دیگه در حد دعوای خانوادگی تعریف می کنه. شنونده باید عاقل باشه و بدونه در جایگاه قضاوت نیست.
دختر عموم عاشقه پسره بود پسره هم جونشو براش میداد خیلی باهم نامزدیه خوبی داشتن همسایه بودیم هر روز میدیدم میرن میان عروسی گرفتن چقد مجلل بعد دوماه بعد عروسی سر کار و این چیزا بحثشون شد قهر اومد و دیگه نرفت پسذه خودشو میزد اینور و اونور گف بیا و دختره نرفت هنوزم بعد سه سال هر دو مجردن ولی زن عموم یه طلسم پیدا کرد لای وسایل دختر عموم
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم