2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال سردی هم هستا وقتی سردی بدن غلبه کنه ادم خوابالوده

درکل چیز خاصی نیست

منم گاهی خوابم میبره درصورتی که کم خوابم بخاطر کم خونی 

درمورد ازدواج سایت همسریابی ثبت نام نکردی من ثبت نام کردم تک وتوک مورد خوب داره

درکل چیز خاصی نیستمنم گاهی خوابم میبره درصورتی که کم خوابم بخاطر کم خونی درمورد ازدواج سایت همسریابی ...

عزیزم من سالهاست عضو اون زباله دونیا شدم ادم درست و حسابی اونجا نیست

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

عزیزم من سالهاست عضو اون زباله دونیا شدم ادم درست و حسابی اونجا نیست

چندمورد قرار گذاشتم حضوری همودیدیم خوب بود آدم عوضیییی کم نداره، یه مورد هم جدی شد اما لحظه آخری بمن گف میشه بینی تو جراحی کنی بمن برخورد😂وگرنه پرستیژ بالا درآمد بالا داشت

چندمورد قرار گذاشتم حضوری همودیدیم خوب بود آدم عوضیییی کم نداره، یه مورد هم جدی شد اما لحظه آخری بمن ...

پس من جذبم افتضاحه. خداییش من ادم درست ندیدم. البته من دنبال ی ادم موجه و کارمند مثل خودم هستم که اونجا نیست

پس من جذبم افتضاحه. خداییش من ادم درست ندیدم. البته من دنبال ی ادم موجه و کارمند مثل خودم هستم که او ...

آره اینم کارمند مشاور مالی بود شمال تهران، سایت اشتباه نکنم طیب انگاری درست و حسابی تره، مذهبی، واسطه میذارن سفت و سخت میگیرن 

آره اینم کارمند مشاور مالی بود شمال تهران، سایت اشتباه نکنم طیب انگاری درست و حسابی تره، مذهبی، واسط ...

از نزدیک دیده بودید این شخص را؟

اگه زبانت خوبه تو آپ چت با غیرایرانی، عرب دبی یا اروپایی اشناشو والا بگیر و عالین،اهل سواستفاده نیست ...

عزیزم من ایرانی ها ابادم کردن دیگه نمیخام جهانی بشم بیخیال سایت شدم خدا خودش باید درست کنه