2777
2789

ما هفته ای یک بار میریم خانه مادر شوهر شام ولی خانه مادر خودم  ماهی یک بار خیلی نزدیک ان ولی دوست ندارن بریم منم هر وقت خودشون بگن بیایید میرم شما چطوری میرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مامانم هفته ای دو سه روز  ، خونه مادرشوهرم هفته ای یه بار ، ک همونم گاهی میگه کار دارم نیایید . یا پام درد میکنه نیایید . یا دخترام امروز گفتن نمیان ، شماهم نیایید

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

دو ساعت و نیم با خونه مامانم فاصله داریم،تقریبا دو هفته یه بار میریم 

خونه مادرشوهرم خیلی نمیریم،خودش ماهی یه هفته میاد خونمون میمونه دیگه ما خیلی نمیریم اونجا 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خونه مامان خودم ک سالی دوسه بار چون دورن

مادرشوهرمم خدارحمتش کنه دو هفتس فوت شده

شش ماهم مریض بود قبلش هرهفته هر ده روز 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.