2777
2789
عنوان

فوت پدرم

148 بازدید | 17 پست

۱۲ روزه که آسمانی شده

چی براش بخونم که روحش شاد شه و حلالم کنه؟خیلی دلم گرفته یا اینکه فرزند بدی نبودم مثل بقیه خواهر و برادارم دوستم نداشت و بین ما فرق میزاشت.از کجا بفهمم حلالم کرده با نه

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر شما باید ایشونو حلال کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

موقع جون دادنش ندیدمش.آخرین بار سه روز قبل از مرگش دیدمش.مریض بود

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

دلم خیلی گرفته.میگم نکنه من بد بودم که من رو مثل اونا دوست نداشت.

پدر و مادر ها می‌بخشند. روح انسان بعد از فوت اونقدر به مقام بالایی میرسه و درک و فهم ش زیاد میشه که ...

امیدوارم.چطور اون دنیا حلالیت بگیرم

کاش دوستم داشت

شاید من دختر بدی بودم نمیدونم

امیدوارم.چطور اون دنیا حلالیت بگیرم

تو باید به خاطر تبعیض ها و تفاوت هایی که بین تو و بقیه میذاشتند پدرتون . حلالش کنی . تو ببخشش . کینه ازش به دل نگیر . اون تو رو میبخشه . اون دنیا که بریم فکر میکنم مسائل این دنیا برامون خیلی پیش پا افتاده و کوچیک باشه . 

تو باید به خاطر تبعیض ها و تفاوت هایی که بین تو و بقیه میذاشتند پدرتون . حلالش کنی . تو ببخشش . کینه ...

ممنون دوست عزیز

تو باید به خاطر تبعیض ها و تفاوت هایی که بین تو و بقیه میذاشتند پدرتون . حلالش کنی . تو ببخشش . کینه ...

خدا کنه ولی اینکه میگن اونجا هرکس به فکر کار خودشه و کسی از ذره ای کار دیگران نمیگذره چی؟

عزیزم، تسلیت میگم. خدا پدرتون رو رحمت کنه. بمیرم برای دل مهربونتون که اینجوری فکر میکنید. چیزی که میگم یافته های علم روانشناسیه نه صرفا نطر شخصی یه کاربر. گاهی اوقات والدین بنابه دلایلی که اصلا هیچ ربطی به فرزند نداره بین فرزندانشون فرق میزارن. چه بسا فرزندی نهایت تلاش خودش رو برای محبت به اونها انجام بده اما بازم مورد بی توجهی قرار بگیره! رفته رفته این ذهنیت در فرزند ایجاد میشه که حتما من مشکلی دارم، من نتونستم فرزند لایق و شایسته ای باشم و این موضوع به یک تله روانی تبدیل میشه که خارج شدن از اون فوق العاده سخته. وقتی در فرهنگ و آموزه های دینی از والدین بتی ساخته میشه که خارج از خوب یا بد بودن رفتار اونها، فرزندان مکلف به کرنش و اطاعت بدون چون و چرا هستند به یقین با کمترین بی اعتنایی یا مخالفت از طرف اونها، فرزندان دچار عذاب وجدان میشن. ناگفته نمونه که این عکس العمل غیر ارادی مختص افراد بسیار عاطفی هست. چه بسا اشخاصی که به والدینشون بدی هم بکنن اما در عین حال خودشون رو صاحب حق قلمداد کنن و احساس کنن که حتی مورد ظلم هم قرار گرفتند!

در مورد حالت اول، جای افراد با هم عوض میشه. این فرزند هست که باید ببخشه اما در کمال تعجب طلب بخشایش میکنه.

این رو باید در ذهنتون حک کنید که شما مقصر نبودید، ما قرار نیست که بار اشتباهات بقیه رو به دوش بکشیم.

فقط با دل مهربونی که دارید برای پدر بزرگوارتون طلب مغفرت کنید.