2777
2789
عنوان

خانمایی ک کارگر برای نظافت میگیرین چه کارایی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 30 پست
شما چقدر درآمد دارید؟

خداروشکر شرایط مالی خوبی دارم حالا گفتنش این‌جا جایز نیست عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😐😶😐😑

چیزی شده عزیزم ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
کل هفته میاد؟ روزی چند ساعت ؟

بله کل هفته میان جز در مواقعی که نباشیم مسافرت باشیم یا خودم لازم نبینم که حضور داشته باشند 

مهرماه ساعت شش تا یک هستند 

عصرها هم ۶تا۹

مهمان داشته باشم کل روز هستند 

تابستان ساعت ۹تا دوازده عصر هم چهار تا هشت 

خدا بیشترش کنه .گفتم شاید کار مجازی داشته باشی به منم معرفی کنی

متشکرم جانم برکت به کسب و کار شما باشه انشالله ♥️

مامانم پارسال زنگ میزد یه خانمی میومدمعمولا همه کار هارو بخواید انجام میدن حتی آشپزی ساعتی حساب میشه ...

میگم عزیزم یه سوال شمایی ک امضا دارین

تاریخ تولدتون رو هم وارد کردین

اخه من میخوام امضا بذارم ولی میگ تاریخ تولد الزامیه منم نمیخواستم تاریخ تولدم مشخص باشه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

میگم عزیزم یه سوال شمایی ک امضا دارینتاریخ تولدتون رو هم وارد کردیناخه من میخوام امضا بذارم ولی میگ ...

بله عزیزم 

یه تاریخ الکی بزن

تو پروف من نوشته زیر یک سال 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بله عزیزم یه تاریخ الکی بزنتو پروف من نوشته زیر یک سال

اها مرسی گلم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اها مرسی گلم

فدات

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

فدات

قربونت🌸

خودتون خونه دار هستین یا شاغل عزیزم؟؟

من شاغل هستم عزیزم 

من یه خونه ی نود و چند متری دارم. بچه هم دارم.
اغلب آشپزخونه رو همه جاش و کفش رو تمیز می کنه. سینک رو عمیق می شوره و خلاصه آشپزخونه یه دور برق می افته. سرویس حموم و دستشویی رو هم کامل می دم. جارو برقی و گردگیری هال و اتاق خواب ها رو می دم. منتها بعضی وقت ها یک اتاق رو نرسیدم از قبل مرتب کنم و بهش می گم اونو انجام نده. چون مرتب کاری اسباب بازی بچه ها رو باید خودم بکنم و نمی تونم بدم به کس دیگه. گاهی دو هفته یک بار میاد و گاهی هر هفته و حدود 4 ساعت کار می کنه. 

من شاغلم و اینجوری خیلی خوب می تونم خونه زندگی رو تمیز نگه دارم.

بعضی وقت ها اگر به دلایلی تحت فشار باشم و نرسم ازش می خوام لباس های شسته رو تا کنه. یا لباس هایی که اتو لازم داره رو اتو کنه. ولی خب جا به جا کردن لباس ها و غیره باز کار خودمه. نمی شه به کس دیگه داد به نظرم.
یا مثلا چند هفته یک بار می خوام که ملافه ها رو عوض کنه. به خصوص برای تشک و بتو های بزرگ کار سختی هست. کمک لازم دارم.