2777
2789

چون از تابستون مدرسه بودم، وقت نمی شد سالیانه ببینم، با برنامه ی آزمون ها پیش می رفتم و خودخوانی

ولیی،

تست های سطح c فیزیک الگو

یا تست های سطح ۳ تیتانیوم شیمی

و یا تست های سطح ۳ حسابان رو

نمی تونم حل کنم

و همین اذیتم می کنه

چون مدرسه میرم، نمی تونم هم سالیانه ببینم هم طبق بودجه بندی بخونم

بنظرتون با شروع از مهر کلاس های ماز پیش برم و بعد هر کلاس و همون شب رو سرعت دو ایکس ببینم و تک تک تکالیف و تست هاشون رو بعد کلاس و فرداش هم بزنم

و یا به خودخوانی ادامه بدم و بیشتر جون بکنم که بتونم تست های سخت رو حل کنم و مثلا ویدیو رو در حد رفع اشکال ببینم؟

خوشبحالت من نتونستم ثبت نام کنم🥲

عزیزم با آزمون پیش برو مبحث هایی که اشکال داری برای ازمون فیلم ببین مثلا ازمون دو هفته‌ بعد تابع هست تو در مبحث انتقال اشکال داری فیلم همون قسمتو بیین

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خوشبحالت من نتونستم ثبت نام کنم🥲عزیزم با آزمون پیش برو مبحث هایی که اشکال داری برای ازمون فیلم ببین ...

ای وای چرا نتونستی 😿

ویدیو هاشون تو تلگرام هست

خواستی ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چرا نتونستی 😿ویدیو هاشون تو تلگرام هستخواستی ببینی

نتونستم هزینه کنم

سال چهارمم میشه خیلی خیلی سختمه 

تراز کنکورم از ۶۸۰۰ تا حالا بالاتر نرفته بخدا چیز خاصی هم نمیخوام پیرا پزشکی تیپ سه هم راضی اما حیف که نمیتونم 😞

خانواده هم ازم قطع امید کردن دست تنهام

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی