2777
2789
عنوان

تو رو خدا شما بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 32 پست
تویه خونه ایم با جاریمم فامیل نزدیک هم اینطوری فامیلیم هم اونطوری تو یه ساختمونم زندگی می‌کنم هیچ ر ...

میدونی چکار کن کارشو برعکس کن مثل خودش کن لباس نویی که میخره توام بخر کاری نداره

یا مداووم پیش همه بگو وای من خیلی بدم میاد ینفر مثل من لباس بپوشه یعنی طرف خودش سلیقه ندارن ؟ این مد ...

میدونن مگه میشه ندونن یا تو چهارده سال من یه رفتاری نکرده باشم که بفهمن من دوست ندارم شوهرم هزار بار تو روشون گفته لباسی که زن من میخره نخرید از قصد میخرن میخرن که نپوشم یا بپوشم پوزخند بزنن از اینکه با این سن لباسم تو با لباس بچهاشون سته فکر کن کلی پول لباس مجلسی دادم می خوام یه عروسی کلی بالاخره من جوونم به خودی نشونم بده دو نفر دیگه لنگه لباس من تنشونه که پونزده سال از من کوچیکترن یه رنگ یه طرح یه فرم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونن مگه میشه ندونن یا تو چهارده سال من یه رفتاری نکرده باشم که بفهمن من دوست ندارم شوهرم هزار بار ...

اممممم ببخشید مثلا لباس برای عروسی میخری از کجا میفهمن؟ برای اولین عروسی منظورته یا بقیه عروسی ها؟ 

لباس مجلسی رو نگو خریدم بگو قرض گرفتم 

میدونی چکار کن کارشو برعکس کن مثل خودش کن لباس نویی که میخره توام بخر کاری نداره

همینو امروز  میون گریه کردن تو فروشگاه گفتم بهشون گفتم خدا شاهده هر چی من بعد بخرید میخرم پا به پاتون می پوشمش با این که من میرینم به سلیقه جاریم با اون لباسا و استایلش اما لباساشو جفتشو میخرم می پوشم ببینه خوبه کارش

حالا تو این اخلاق جاریت رو مخ جاری من میشینه حرف میزنه من فقط نگاه میکنم میره به پدرشوهرم دوتا میذاره روش میگه میگه جاریه سوال پیچم کرد من چشام چهار تا شد وقتی فهمیدم چه قدر ادم دورو من اصلا باهاش حرفی ندارم خودش میشینه میگی اینو خریدم شوهرم اینو به من چه 

اممممم ببخشید مثلا لباس برای عروسی میخری از کجا میفهمن؟ برای اولین عروسی منظورته یا بقیه عروسی ها؟ ل ...

بابا من بدبخت جاریم خالمه مادر شوهرمم خیاطمه امکان نداره بتونم قایم کنم حتی حاضری که می خرم انقدر میان میرن تا ببینن  بگم از کی قرض کردم فامیلامون مشترکه منم هارتو پورتمو نبین خیلی کم روم اگه بد بخت نبودم با بحث با بچه پونزده ساله وسط یه عالمه ادم نمیشستم گریه کردن امروز

بابا من بدبخت جاریم خالمه مادر شوهرمم خیاطمه امکان نداره بتونم قایم کنم حتی حاضری که می خرم انقدر می ...

خانم محترم اگه از الان بخوای بدبخت بازی در بیاری پسفردا بچه هات بیچاره دو عالمن ! 

یعنی چی بگم از کی قرض کردم؟ مگه بدهکار بقیه هستی ؟ 

بگو قرض کردم 

محل سگ نده بهشون مغرور باش با اخم و تخم جوابشونو بده و صمیمی نباش 

حالا تو این اخلاق جاریت رو مخ جاری من میشینه حرف میزنه من فقط نگاه میکنم میره به پدرشوهرم دوتا میذار ...

بخدا برا من اینطوریم هست  با اینکه فامیلیم هر چی من تو زندگیم کشیدم از دست اخلاق این جاریم بود و بس 

بخدا تو فروشگاه من پول لباسمو دادم دیگه پس نمی‌گرن تعویضم نمی‌کنن به جای اینکه حال و عصابمو ببینه بگه باشه نمیخریم میگه ناراحت نباش برو به فروشنده اسرار بکن بگو پس بگیره لباس تو رو انقدر این ادم بیشعوره 

خانم محترم اگه از الان بخوای بدبخت بازی در بیاری پسفردا بچه هات بیچاره دو عالمن ! یعنی چی بگم از کی ...

اره واقعا حق داری بخدا هر چی بگی حقه من بی عرضه بودن از خودمه هی می خوام حرمتا شکسته نشه اختلاف نیوفته هر کاری باهام می‌کنن به سر می‌کشم باید یه سیاستی به خرج بدم 

بخدا برا من اینطوریم هست با اینکه فامیلیم هر چی من تو زندگیم کشیدم از دست اخلاق این جاریم بود و بس ...

ضعفتو نگو دختر .جاریا بد حسودن خودمونم جاری هستیم ولی خدا بالاسر شاهده بدیه جاریو نخاستم ولی خواستن بارها زندگیمو میخواستن بهم بریزن نتو نستن خودشون زندگیشون بهم میرزه 

ضعفتو نگو دختر .جاریا بد حسودن خودمونم جاری هستیم ولی خدا بالاسر شاهده بدیه جاریو نخاستم ولی خواستن ...

بخدا منم بد نیستم کاری با زندگی کسی ندارم همیشه همجورشونو تحمل کردم اما فقط همین یه بار من صدام در اومد حالم خوب نبود اینبارم 

تو اقدامم و نزدیک پریودیمه نمی دونم دارم پریود میشم یا باردارم همین ریخته منو بهم عصابم ضعیف شده والا این همه سال تحمل کردم این یه دست لباسم روش 

اره واقعا حق داری بخدا هر چی بگی حقه من بی عرضه بودن از خودمه هی می خوام حرمتا شکسته نشه اختلاف نیوف ...

عزیزم ببخشید اینطوری گفتم 

اما جدی میگم رو بدی بهشون بعدا بچه هاتم اذیت میکنن توهم تو رودبایستی هیچی نمیگی و خودخوری میکنی و انواع بیماری میگیری 

چیکار کردن برات که بخوای نگهشون داری جز اینکه اعصابتو خراب میکنن؟ 

باهاشون اینقدر صمیمی نباش که بیان باهات بازار یا سوال بپرسن 

سربالا جواب بده 

سکوت کن 

یا تهش بگو نمیخوام بگم

عزیزم ببخشید اینطوری گفتم اما جدی میگم رو بدی بهشون بعدا بچه هاتم اذیت میکنن توهم تو رودبایستی هیچی ...

نه ناراحت نشدم واقعا نیاز داشتم اینارو یکی بهم بگه تا بخودم بیام حق داری اشتباه از اول از خودم بودم خودمم حالا باید درستش کنم 

نه ناراحت نشدم واقعا نیاز داشتم اینارو یکی بهم بگه تا بخودم بیام حق داری اشتباه از اول از خودم بودم ...

عزیزدلمم♥️

چون خودمونم تو همچین موقعیتی بودیم گفتم 

ان شالله که بسلامتی زایمان کنی و در ارامش فرزندتو بزرگ کنی♥️