من ۵۰ روز شوهرمو ندیدم یک هفته بعد از رفتنش به خارج پریود شدم موعد پریودی دومم ک رسید پریود شدم ولی پریودیم ۴ روز بود و یک روز قبلش لکه بینی داشتم
حالا ایا من باردارم ب نظرتون
بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نه مثلا میگم اون پریودی ها الکی بوده باشه نمیدونم توهم میزنم نمیدونم
بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
نه. فکر نکنم. بی بی چک بزن . ازمایش هم بده. اگر قبل رفتن اقدام بدون جلوگیری داشتین ممکنه باردار باشی. اما خب نمیشه قطعی گفت... من خودم ماهی که تستم مثبت شد پریودیم خیلی سبک تر از همیشه بود...