2777
2789
عنوان

حس میکنم پیرشدم

64 بازدید | 7 پست

ذوقی ندارم به هیچی ازیطرف دوساله عقدم ازطرف دیگه ذخیرم خیلی پایین نزدیک به صفره 😊اژزطرفی دلم بچه  میخاد عاشق بچه ام  اما شرایط مالی خوبی نداریم 

نمیدونم چیکارکنم واقعا حس پیری دارم ازصبح تاشبم خونم دلم نمیخاد جایی برم ازاینور درد پا و کمرم منو کشته😭

چیکارکنم باین شرایط😞

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

چند سالته؟ 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

30

خب هنوز وقت داری 

اگر میتونی خودتم کار کن

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

خب هنوز وقت داری اگر میتونی خودتم کار کن

چکاری کنم باین کمرو پام🫠😓ازاینور یجوری شدم دلم نمیخاد ازخونه بیرون برم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
چکاری کنم باین کمرو پام🫠😓ازاینور یجوری شدم دلم نمیخاد ازخونه بیرون برم

نمیدونم یه دور کاری یا کار در منزل توی دیوار بگرد یا به اشناها بسپار

نمیدونم یه دور کاری یا کار در منزل توی دیوار بگرد یا به اشناها بسپار

کسیو اینجانداریم کارتوخونم نیست باشه هم مبلغا انقدرگمه ارزش نداره

کسیو اینجانداریم کارتوخونم نیست باشه هم مبلغا انقدرگمه ارزش نداره

باشه شما خودت بهتر صلاح زندگیتو میدونی