2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم رو آورده پایین

83 بازدید | 10 پست

من خیلی جوش می زنم 8 سال اینا میشه . اکثر دکترای شهرم رفتم بازم فقط ی مدت خوب شده بازم شروع شده . این دفعه می خوام برم دکتر بگم راکوتان بنویسه ، چون فقط اونو تست نکردم 😂😂

خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین . بیرون رفتنی که اکثرا ماسک می زنم . ی نفرم به روم بیاره جوشامو خیلی ناراحت میشم . لعنت به جوش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوست که دارم ، ازمایش هورمونی دادم ولی آزمایش کبد نمی دونم بینشون بود یا نه😙

یبوست هم میتونه دلیلش باشه یه سر دکتر داخلی هم برو یه بررسی بکنه

از سبک زندگی هم هست،یه مدتی قند های ساده و شیرینی رو حذف کن، فست فود و غذای فراوری نخور، خوابت رو درست کن و ورزش کن و همینطور فیبر و سبزیجات و آب زیاد بخور شاید درست شد. استرس هم اثر داره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یبوست هم میتونه دلیلش باشه یه سر دکتر داخلی هم برو یه بررسی بکنهاز سبک زندگی هم هست،یه مدتی قند های ...

تا جاییکه تونستم سعی کردم درست کنم ولی بازم جوشام نرفتن متاسفانه. مرسی ارع ی دکتر داخلی برم . درست نشد برم راکوتان بخورم 

تا جاییکه تونستم سعی کردم درست کنم ولی بازم جوشام نرفتن متاسفانه. مرسی ارع ی دکتر داخلی برم . درست ن ...

ایشالا که خوب شن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.