2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم منو میخورن

283 بازدید | 17 پست

خیلی خانواده حساسی هستن و تا بهشون بگی تو یا زندگیت خراب میشه یا دعوا میشه و خیلی خانواده بی وجدانی هستن 

الان میگم 

خانواده شوهرم آدم های عصبی هستن اگر بهشون بگی تو یا بلایی سرت میارن یا طاقت میدن خلاصه اصلأ نمیشه باهاشون صحبت کرد 

مثال خواهر شوهرم آمد خونم گفتم سلام گفت چرا اینجوری میگی گفتم چه جوری گفت لحنت تند بود یا گفت فلان چیز رو بدع عجله داشتم گفتم پیش آدم پرتاب کردم گفت چرا پرتاب کردی بلند شد رفت خونش یا برادر شوهرم میخواست برا پسرش PS5 بخره گفتم نخر درس ش خراب میشه یعنی به غلط کردن افتادم گفت بچه توی یا من من چیزی بخوام بخرم باید از تو اجازه بگیرم چی بخرم 

تولد پسرم بود گفتم بیایید دختر برادر شوهرم دستشو کرد تو کیک به برادر شوهرم به شوخی گفتم اونم 400 زد به کارتم بلند شد رفت گفت دیگه منو دعوت نکنی 

یا خواهر شوهرم به برادر شوهرم گفت چرا خونت بهم ریختس گفت به توچه برو بیرون 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

زبونت رو کنترل کن وقتی این مدلی هستن زیاد هم حرف نزن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حالا که بیش از حد حساسن زیاد باهاشون رفت و آمد نکن ولی از جواب برادر شوهرت به خواهرش لذت بردم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خب میدونی اینمدلی ان کاری به کارشون نداشته باش .اصلا نظر اینا نده بزار هرکار میکنن بکنن...مشخصه یه مشکل خانوادگیه توشون

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

استارتر میدونم ناراحتی ولی اغلب رفتارشون خوبه ها رک و صریح😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کمتر برو رفتی هم سکوت مطلق 

هرچیم گفتن بگ نمیدونم 

اینا چه مدلین دیگه 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨