بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما فکر کنم منبعت جدای از منابعه غزه و اسرائیل اندازه یه شهر ایران نیست بعد چطور فقط یازده میلیون فلسطینی داره؟بعد چند میلیون اسرائیل داره؟عربستان که یه کشور پهناوره سی میلیون جمعیت داره بعد یه شهر کوچیک بیست میلیون جمعیت داره؟
شما فکر کنم منبعت جدای از منابعه غزه و اسرائیل اندازه یه شهر ایران نیست بعد چطور فقط یازده میلیون فل ...
خانم محترم خانم اسراییلی دوست فلسطین ۱۵ملیون جمعیت داشت قبل از امدن اون صهیونیست های کودک کش ک ۷ملیون از انها مهاجرت کردن نزدیک ۳ملیون هم از سال ۱۹۴۷ یا کشته یا مفقود شدن ما داریم از گذشته حرف میزنیم نه الان ک چیزی از فلسطین و جمعیتش نمونده
افغانیا تو ایران مفت و مجانی زندگی میکنن هر چی کار از دست جوون ایرانی قاپیدن، کیف دوزی،فروشندگی،خیاطی و ...پرو هم هستن مالیاتم که نمیدن ،پولم جمع میکنن و میرن اروپا
بابا کشور بزرگیه ۵ملیون چیه فقد غزه ۱۱میلیون جمعیت داره قبل ازاینکه اسراییل بیاد ۳۳میلیون جمعیت داشت ...
این آمار از کجاتون میارید نوار غزه 2 میلیون و خورده ای جمعیت داشت
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
صدا سیما که مال اسراییل نیست چند روز پیش گفت دومیلیون فعلا الان ساکنن تو غزه
دقیقاً
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....