2777
2789
عنوان

مامانم غذا درست نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بحث غذا نیست که واقعا ۴ روز هیچکه دورت نباشه دلت میگیره

آره اینو حق داری ...به مادرت بگو هر هفته نرو .بکن یه هفته در میون.یه هفته پیش من باش یه هفته پیش بابا...بگو اگه اون شوهرته منم دخترتم در قبال من هم وظیفه داری. ‌برای بابا غذا درست کن فریز کن بگو با خودش ببره .

میرن روستا چکار میکنن بشینن سر زندگیشون

بابام بازنشسته شده حوصلش سر میره  یه زمانی دفتر فنی مهندسی و... هم زد ولی کارش  اون چنان نگرفت  دیگه تصمیم گرفت کلا اجاره بده و گه گداری  پیمانی کار میگیره   العان میره مثلا به گل و میوه هاش رسیدگی میکنه کلا میگه میرم آروم میشم  نمیتونه تو خونه بشینه یه مدت نشسته بود انگار افسردگی گرفته بود 

آره اینو حق داری ...به مادرت بگو هر هفته نرو .بکن یه هفته در میون.یه هفته پیش من باش یه هفته پیش باب ...

میگم ولی خب همش حرفش اینه که العان بزرگ شدی و... یا اگه نمیای هماهنگ کنم برو خونه ی فلانی و...  راحت نیستم ترجیح میدم تنها باشم تا اینکه خونه ی این و اون پلاس باشم 

بابام مشکل قلبی داره می‌ترسه تنهایی بره  یهو حالش بد بشه  کسی نباشه ببرتش بیمارستان

کاش من جای تو بودم لحظه شماری میکنم کسی خونه نباشه از سکوت خونه لذت ببرم

تو تنهایی با این دیوارا که صدا میره بیرون حتی نمیشه  اهنگ  رو اسپیکر  گوش کرد 

دلت خوشه ها عزیز

تو تنهایی با این دیوارا که صدا میره بیرون حتی نمیشه اهنگ رو اسپیکر گوش کرد دلت خوشه ها عزیز

اره حالا رو اسپیکر نذار پارتی نگیر😂 من عاشق اینم کسی خونه نباشه خوراکی بخرم کلی بیام خونه بلمبونم تک خوری کنم