2777
2789
عنوان

تو دوراهی موندم برای ایندم

98 بازدید | 4 پست

قبلا درس میخوندم هدفم هم دارو بود

دبیری زیست اوردم

الان نمیدونم واقعا بلا تکلیف موندم

شک دارم ک ایا واقعا دارو رو اونقدر دوست دارم ک به خاطرش کلا قید فرهنگیان رو بزنم

و یا اینک ایا دبیری رو انقدر دوست دارم ک تا تهش برم

خیلی شک دارم

به حس خودم نسبت ب این دو واقعا شک دارم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بخون دبیر کنکور بشی

میگم ک کلا تو شَک هستم

ای کاش میتونستم قاطعانه یه راهی رو دوست داشته باشم

هر دو رو هم دوست دارم هم نه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

یعنی نمیدونی دوست داری معلم شی یا علاقه به دارو داریب کدوم عشق داری

هر دو رو هم دوست دارم هم نه

نمیدونم ایا واقعا معلمی رو انقدر میخوام ک تا تهش برم

و ایا اینک دارو انقدر برام مهم هست ک ب خاطرش کلا قید معلمی رو بزنم و بخونم تا بیارم