2821
2789
عنوان

خیلی دوس دارم کاشت ناخن انجام بدم

99 بازدید | 14 پست

ولی بخاطر ی سزی مسایل ک کاشت کرده بودم حس میکزدم با شوهرم بد شدم ب چشم شوهرم نمیام شایدم من اینطوری حس میکردم

راستشو بخایین دستمو دوس ندارم با کاشت ناخن خیلی خوشگلتره دستم و چون ناخنام نازکه میشکنه مجبورم از ته بگیرم ناخنامو و فرمشم کشیده نیس لاک‌بزنم

شوهرمم دیونه ی دستای لاک زده ی خوشگله

ی دعانویسی بهم گف‌مشکلت بخاطره کاشتیه ک داری چون غسل گزدنته و برات مشکل ایجاد کرده باعث جذب موجودات ماورایی شده

دوستم میگ الکیه اینا چون خودش میگف سالهاست من غسل نمیکنم و اونو قدیم میگفتن ک‌طرف بره حموم دیر ب دیز میرفتن حموم

الان همه هروز حموممن

چیکارکنم؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹دعا نویست گوه خورده این اول

دوم اینکه منم اعتقادی به غسل دین و....  ندارم ولی کاشت ک میکنم ناخنام نازک میشه و داغون و درد میگیره فرم دستامم دوس ندارم ولی کاشت شاید سالی دوبار

یعنی هرکی کاشت میکنه موجودات ماورائی میان سمتش؟!🤣

جالب بود 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

کاشت ناخن مناسب نیست حتی وارد شدن به مساجد و حرم ها هم گناه داره با ناخن کاشتی که غسل به گردنشه

ناخن هاتو همیشه سوهان بکش مرتب نگه دار ابلیمو بزن بهش موقع ظرف شستن دستکش بپوش تا ناخن های خودت بهتر بشن بعد لاکم میتونی بزنی موقع غسلم پاکشون میکنی راحت تری

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

یعنی هرکی کاشت میکنه موجودات ماورائی میان سمتش؟!🤣جالب بود

بخدا

منو ترسوند

گف اگ اینطوری پیش بری زندگیت ب جاهای بدی میکشه😐😐😐گف جدایی و طلاق داری اگ بکاری چون موجودات ماورایی نمیزارن زندگی کنی😐😐😐😐😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز