2777
2789
دقیقا منم سر هردو اذیت شدم که ی نمره حوب بگیرم تو کنکور دستم باز تر باشه بدم دادم باز اینا جبران کن ...

فک کن دو ماه تموم رفتیم امتحان دادیم حالا بیان بگن وقتتونو سر هیچی تلف کردین خیلی زور داره به خدا 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

عزیزدلم دمت گرم که تلاشتو کردی تموم شد بعد اگه معدلت خوب باشه تاثیرش مثبته دیگه کارنامتو عالی میکنه ...

میدونی چیه واقعا اگه حذف بشه مسخره اس 

دهم و یازدهم نهایی بدیم بعدا بیان ور دارن 

ببین ی سری از دم نمیخونن کلا ، که بعدا طلب کارن که چرا بر نمی‌دارند و ظلمه و اینا 

ی سری هم نه ، خوندن ولی در اون حد نبود که یا اعتراض زدن یا کم کاری خودشون بوده که اونم ترمیم میتونن کنن

ولی ظلم اصلی به اونی میشه که تلاش کرده خونده الان به خاطر کسی که کل سال کتاب رو باز نکرده ببین اصلا صفحه اول چی نوشته زحمت هاش به باد بره 

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کن دو ماه تموم رفتیم امتحان دادیم حالا بیان بگن وقتتونو سر هیچی تلف کردین خیلی زور داره به خدا

اخه اونم هیچی 

تو فکر کن دهم یازدهم من تست نزدم اصلا اصلا اصلا 

تست کار نکردم که اینا رو بالای ۱۹ بگیرم بعد الان اینو ور دارن من باید تست ۳ سالو بخونم علاوه بر اون بیام باز نهایی بدم؟

اون ۲ سال پس من چه غلطی کردم

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽