2777
2789

قطعی چون کنکور اردیبهشت حذف شد

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره اخه ب کنکور اردیبهشت😐

عزیزم اردیبهشت دیگه خالیه امتحانات ترمیم یازدهم میفته اون موقع دیگه 

امسال چون زمان نبود توی یک ماه ۱۶ درس بگیرن لغو کردن

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یکم دلخوشم ب اقای عظیمی راد🥲

احتمالا مثبت شه 

ببین پارسالم کل سایت میگفت قطعی قطعی تا یه ماه قبل امتحانا بود امسال خیلی پیگیری میکنند نماینده ها مشاورا دانش اموزا وخانواده هاشون احتمالا مثبت شه 

عزیزم اردیبهشت دیگه خالیه امتحانات ترمیم یازدهم میفته اون موقع دیگه امسال چون زمان نبود توی یک ماه ۱ ...

ربطی به این موضوع نداره

امتحانات همزمان با دانش اموزان پایه یازدهم برگزار میشه ک کلا امتحانات نهایی توی بازه خرداد ماهه

احتمالا مثبت شه ببین پارسالم کل سایت میگفت قطعی قطعی تا یه ماه قبل امتحانا بود امسال خیلی پیگیری میک ...

به خدا مثبت بشه  من بدبخت میشم جونم به لب رسید تا نهایت هارو خوب بدم کلی به اونا امید داشتم که تاثیرش رتبه امسالم رو خوب بکنه واقعا اگه مثبت بشه خیلی بده خیلی زیاد

مخصوصا که نهایی دوازدهم سختر تر از یازدهمه

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

احتمالا مثبت شه ببین پارسالم کل سایت میگفت قطعی قطعی تا یه ماه قبل امتحانا بود امسال خیلی پیگیری میک ...

اره پارسالم همه گفتن قطعی ۱۱ درس

در اخر مثبت شد ولی

امیدوارم ک امسالم بشه🫠

انشالله که قطعی میمونه 

ما مسخره آموزش پرورش نیستم که هم دهم نهایی دادیم هم یازدهم بعد بیان هردو رو بردارن 😒

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

ربطی به این موضوع ندارهامتحانات همزمان با دانش اموزان پایه یازدهم برگزار میشه ک کلا امتحانات نهایی ت ...

حالا خواهیم دید

به خدا مثبت بشه من بدبخت میشم جونم به لب رسید تا نهایت هارو خوب بدم کلی به اونا امید داشتم که تاثیر ...

عزیزدلم دمت گرم که تلاشتو کردی تموم شد بعد اگه معدلت خوب باشه تاثیرش مثبته دیگه کارنامتو عالی میکنه 

وای خیلی از یازدهم ها که امسال نهایی داشتید خراب کردن وتو اعتراضها که دیدم  اکثرا دوازدهم های امسال بودن 

انشالله که قطعی میمونه ما مسخره آموزش پرورش نیستم که هم دهم نهایی دادیم هم یازدهم بعد بیان هردو رو ب ...

دقیقا منم سر هردو اذیت شدم که ی نمره حوب بگیرم تو کنکور دستم  باز تر باشه بدم دادم باز اینا جبران کنه الان بیان حذف کننن خیلی ناحقیه خیلییییییی

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

انشالله که قطعی میمونه ما مسخره آموزش پرورش نیستم که هم دهم نهایی دادیم هم یازدهم بعد بیان هردو رو ب ...

عزیزم با مثبت شدن کسی سد راه قبولی تو نمیشه و تو بالا نمیری مطمین باش

کنکور برای همس یکی ۱۸ ساله یکی ۲۰ ساله یکی ۴۰ ساله شرایط برای همه باید برقرار باشه