به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امسال چون زمان نبود توی یک ماه ۱۶ درس بگیرن لغو کردن
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
احتمالا مثبت شه ببین پارسالم کل سایت میگفت قطعی قطعی تا یه ماه قبل امتحانا بود امسال خیلی پیگیری میک ...
به خدا مثبت بشه من بدبخت میشم جونم به لب رسید تا نهایت هارو خوب بدم کلی به اونا امید داشتم که تاثیرش رتبه امسالم رو خوب بکنه واقعا اگه مثبت بشه خیلی بده خیلی زیاد
مخصوصا که نهایی دوازدهم سختر تر از یازدهمه
تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️. دختری از دل ایران زمین 🪽✨️. شاعری گم نام در میان غزل های مولانا. تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️. عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯 دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲 عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽
ربطی به این موضوع ندارهامتحانات همزمان با دانش اموزان پایه یازدهم برگزار میشه ک کلا امتحانات نهایی ت ...
حالا خواهیم دید
انشالله که قطعی میمونه ما مسخره آموزش پرورش نیستم که هم دهم نهایی دادیم هم یازدهم بعد بیان هردو رو ب ...
دقیقا منم سر هردو اذیت شدم که ی نمره حوب بگیرم تو کنکور دستم باز تر باشه بدم دادم باز اینا جبران کنه الان بیان حذف کننن خیلی ناحقیه خیلییییییی
تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️. دختری از دل ایران زمین 🪽✨️. شاعری گم نام در میان غزل های مولانا. تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️. عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯 دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲 عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽