من میخوام میان وعده بزارم تو اتاق کنار تخت و گهواره نی نی بخورم چون نمیتونم بخاطر بچه پاشم برم آشپزخونه خونه مادرم هستم اونم وسواسه.از یه طرف برام خوراکی میاره تو اتاق و من معذبم..میخوام راهنمایی کنید چی بخورم که نی نی هم دلش درد نگیره هم اینکه سیرم کنه
بچه من اییییینقدر گریه میکرد که گاهیی یه روز دو روز میشد که غذا نمیخوردم فقط اب
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
کمپوت گیلاس واناناس واب هلو نخور به جاش کمپوت گلابی بیسکویت آب انبه بذار کنارت داشته باشی برا خوردن مخصوصا میوه گلابی برا شکم خودت عالیه
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
یه بسته خرما. حلواارده یا عسل با نون. که هربار گرسنت میشه یه لقمه بگیری بخوری.
. اجیل. کشمش گردو و این چیزا
کیک یا کلوچه. موز. میوه
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
منم اشتها ندارم ولی بخاطر وزن گیری بچه مجبورم بخورم
حتما باید بخوری کاری به نخوردن دیگران نداشته باش من دوتا سزارین کردم الانم دوروزه عمل لاپراتومی انجام دادم خیلی مهمه حال جسمی خودت خوب باشه سعی کن میوه جات وسبزی جات خام نخوری تو سوپ روغن زیتون وجوبریز هویج وسیب زمینی کمتر بریز تو غذا بخوری نخوری بدنت شیر مورد نیاز بچه تولید می کنه چه بهتره خودت غذا بخوری که بدنت ضعیف نشه چای هم کنارت باشه چای کم رنگ
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن