2777
2789

چند باری این قضیه پیش اومد واسم رو مردای سن بالا کراش زدم ، ولی از اون سن بالاها نه ها 

واقعا به چشم من جذاب دیده می‌شوند و میشن 

حالا جدیدا روی آقایی کراش زدم، دکتره ،ولی تیپ و ظاهر کاملا معمولییییییی، ولی به چشم من جذابه ، رفتارش هم باهام خوبه ، باهام شوخی زیاد میکنه،  حتی ی بار بیمار کم داشتیم گفت فلان آهنگ بزار گوش بدیم منم گزاشتم ، از روز اول که دیدمش احساس کردم دارم روش کراش میزنم ولی الان دیگه کاملا مطمعن شدم که روش کراشم 

❌️❌️ من خودم با این مورد مشکل دارم پس خواهشا نه گارد بگیرید نه برچسب بزنید و توهین و سرزنش کنید برای همین تاپیک زدم ببینم دوستان کسی هست تجربه مشابه داشته باشه ؟چجوری با قضیه کنار اومدید ❌️⁉️

در ضمن من اینم بگم ۲۰ سالمم نشده هنوز ولی ایشون بهش میخوره بین ۴۵ تا ۵۵ باشه 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه چه زیاد

خیلییی

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اون دیگه صاحب یه زندگیه احتمالا عروس یا داماد داره بیخیال

بله این که میدونم 

اما مشکل اینجاست چجوری بیخیال شم تقریبا هر روز هفته دارم میبینمش با هم داریم کار می‌کنیم تو ی مکان 

چجوری از فکرش در بیام 

تا گند نزدی به زندگی‌ و آیندت‌ برو پیش روانشناس

از چ لحاظ گند نزنم ؟ منظورت اینه تا افسردگی اینا نگرفتم برم ؟

این دیگه سن بالا نیس خیلی بالاس😂

😭😭 نخند 

هم تفاوت سنی تون زیاده هم اون آقا متاهله۱۰۰درصد هم حست یکطرفست..پس از همین اولش حستو کنترل کن که بعدها عذاب نکشی.. حتی اگه این دکتر باهات وارد رابطه بشه موقتیه انتظار ازدواج نداشته باش 

🦋

دنبال یک رابطه حمایتگرانه به نظر میاد باشی و میتونه از یه خودکم بینی هم بیاد و تعارض داشتن با مردهای هم سن خودت انگار من لیاقت ارتباط با پسر جوان رو ندارم. 

پس یکی حمایتگری 

یکی خودکم بینی 

یکی تعارض با احساس خشم و قاطعیت و ابراز وجود