2777
2789
عنوان

چقد بعضیا بیشورن نو این سایت

201 بازدید | 6 پست

یه بنده خدایی تاپیک زده خواهر شوهرم ناحواسته بچه چهارم باردار شده بعضیا یه تکه هایی پروندن آدم حالش بد میشه یکی میگه وای بی عقل بوده یکی میگه وای پس قرص یرا مادر بزرگ من بوده یکی میگه ناخواسته نبوده بی خیال بوده یکی میگه وای این اسم بچه هاشو هم یادش نمیاد چطور تاریخ پریودیش یادش بیاد خواهشا دل نشکونین نمیتونین کسی رو آروم کنید خواهشا خواهشا کامنت هم نزارید

من الان خودم تو شرایط بچه ناخواسته هستم میدونم کسی رو قضاوت کردم که الان ابن حال و روزمه پس خواهشا شما قضاوت نکنید

خب نگن اکه تحمل ندارم نباید هر جایی حرف بزنن 

عزیز من اون بچه ناخواسته یه مادر قوی میخاد تا حرف قشنگ 

باید یاد بگیره اون مادر پشت بچه باشه از الان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک تاپیک زدم پربازدید شد شانسم 

چقدر قضاوت کردن در صورتی که جریان رو کامل نمیدونستن فقط دهنشون باز کردن و گفتن ...

هر سال اینجا وضعیت شخصیت کاربرها پایین و پایین تر میاد ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شاید میاد اینجا یکی ارومش کنه

اینجا همه به مشت آدم عادی هستند یا کلی مشکل کسی تعهد روانشناسی و کمک نداده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.