2777
2789

دخترم امسال مدرسه اش رو عوض کردم.بردم یه جا که یکی از فامیلای آشغالمون که با ما بده دخترش تو اون کلاسه.دیروز زنگ ورزش با توپ والیبال وسطی کردن.دخترش محکم زده به دختر من ، دخترم اومده بود خونه کمرش درد میکرد

شما اگه تو این موقعیت بودین چیکار میکردین؟ میترسم بازم تکرار کنه

مطمئن هم هستم عمدی زده

کلاسشم نمیتوتم عوض کنم مدرسه هم همینطور

دخترم میگه یه بچه تو کلاس هیت مادر نداره این دختره نکبت با دو سه تا دوختر دیگه که هیکلشون ۳ برابر ایناست و به اصطلاح قلدر کلاسن اذیتش میکنن

الان احساس میکنم کم کم داره راه رو باز میکنه دختر منو اذیت کنه 

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

بازی:ه دیگه حالا اکه یه بچه ی دیگه زده بود مشکلی نداشتی چون اینو میشناسی گارد گرفتی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بنظمر این خیلی چیزی نبود ک بخوای اعتراض کنی 

وسطیه دیگه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بذار اگه دوباره تکرار کرد ررو ب مدیر بگو

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بازی:ه دیگه حالا اکه یه بچه ی دیگه زده بود مشکلی نداشتی چون اینو میشناسی گارد گرفتی

دقیقا چون میدونم اینا داتشون خرابه

فامیل خود من هستن از پدر نادرش و کل خاحدانشون شرن

با مدیر معاونش درمیون بزار ‌‌خودش بگو ازشون فاصله بگیره چون با این جور بچه ها نمیشه لج کنی مثل خودشون بشی تا آخر سال تحصیلی دردسر دارن ..بگو فاصله بگیره 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

واا وسطی باید با توپ بزنی دیگه .انقدر حساسی بگو دخترت بازی دسته جمعی نکنه .

توپ والیبال اخه واسه وسطی بچه هاست؟