2777
2789

هزار بار بهش گفتم نزن . دستاشو گرفتم گفتم این کارو نکن . اصلا نه حرف میزنه نه حرف گوش میکنه . دقیقا میزنه پایینه شکمم سمت رحم . خیلی دردم میگیره . یه کیست ۵ سانتی ام دارم . دو بارم شکمم عمل شده پارسال. همینا باعث شده لگداش برام دردناکتر شده . ارومم نمیزنه محکم با پاش میکوبه تو شکمم وقتی من خوابم این کارو میکنه . همین الان خواب بودم یهو زد منم عصبی شدم اروم زدم بهش ولی خیلی اروم زدم یعنی نمادین بود تا زدن . ولی فایده نداره رفته ماشینشو اورده با اون میزنه ب من . 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم دیوونه ام کرده . اخه چرا انقدر منو میزنه . هر روز سیلی لگد با اسباب بازیاش میکوبه تو سرم . ...

انرژیش باید یجور دیگ تخلیه کنی ببرش پارک یساعت هرروز باهاش بازی کن

دوچرخه فلان 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببخشید تورو خدا دارم اینو میگم

شاید اوتیسم داره

یه روانپزشک و مشاوره ببرش

بزرگ تر که شه بره توی جامعه رفتاراش خیلی بدتر میشه

الان رسیدگی کنی بهتر از چند سال دیگس که میره مدرسه

بعد یاد میگیره رفتارشو رو بچه ها هم اجرا میکنه

بازم میگم ببخش اینو گفتم