2777
2789

من از کانون زبان شروع کردم، دقیقا یادم نیست، ولی ٤ یا ٥ حدودا.‌در کنارش مقاله و کتاب می خوندم.‌ فیلم زبان انگلیسی میدیدم. زمانی که تصمیم گرفتم IELTS شرکت کنم، یک دوره فشرده ٤ هفته ای که در واقع آشنایی با آزمون بود (جهاد دانشگاهی) شرکت کردم.‌ هر هفته یک مهارت کار میشد.‌ خودم هم اون ماه کتاب هایی که معرفی شده بود را می خوندم و تمرین نوشتن و لیسنینگ داشتم. بعد هم بلافاصله امتحان دادم و ٧ اوردم (اکادمیک). 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از کانون زبان شروع کردم، دقیقا یادم نیست، ولی ٤ یا ٥ حدودا.‌در کنارش مقاله و کتاب می خوندم.‌ فیلم ...

4 یا 5 سال کانون زبان کار کردین؟

با قاعده فیلم زبان میدیدن ؟

ببخشيد روزی چند ساعت میخونین؟

من تصمیم دارم اول دوره ارش نیا بخرم و کلاسای انلاین شو شرکت کنم. بعد کلاس تخصصی ایلتس برم. 

چون نمیخوام پراکنده بخونم. 

از بچگی تا الان زبانکده هام عوض کردم. 

تو پیج های مختلف بودم و همینطوری یکم کار می‌کردم. 

هم پراکنده شد هم باعث شد خوب یاد نگیرم. 

دلم میخواد واقعا پیشرفت کنم. 

ب نظرتون مشاور هم بگیرم؟ 

البته گفتن دوره ارش نیا خودش پشتیبانی و رفع اشکال هم داره ولی من نگرانم 

4 یا 5 سال کانون زبان کار کردین؟با قاعده فیلم زبان میدیدن ؟ببخشيد روزی چند ساعت میخونین؟من تصمیم دار ...

بله من دوره کانون کانون زبان را کامل خوندم.

فیلم خودم نگاه می کردم، همینطوری محض سرگرمی و هم اینکه لیسنینگ تقویت بشه.

من زمانی که قصد شرکت در ازمون داشتم، سطحم پیشرفته بود، ولی در هر صورت نیاز بود راجع به ازمون اطلاعات داشته باشم.‌ خوندن زبان برای IELTS  هم همون یک ماه را فشرده می خوندم چون ازمون ثبت نام کرده بودم. کلاس هامون هر روز بود تا عصر و عصرها چند ساعت خونه می خوندم. 

دوره ای که گفتید را نمی شناسم. ولی کلا یادگیری زبان یک پروسه وقتگیر هست و نمیشه میان بری پیدا کرد. یک کلاس خوب پیدا کنید و همون را ادامه بدین. 

در مورد مشاور، من که نیاز به مشاور را احساس نکردم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم