2777
2789

برای داداشم

هم خونه خریدن

هم ماشین خریدن

ولی من هیچی

حالا میگم یه گوشی خوب میخوام میگن نه تو خیلی توقعت بالاست

خب من دارم نسبت ب برادرم میسنجم ک همه کار برای اون کردن!

منم گفتم اوکی اگه پولشو نمیدین طلاهامو میفروشم میخرم

ب نظرتون حق دارم یا ن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

طلا هاتو نفروش

ضرر میکنی🫠

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

اگه دارن باید بخرن

نخریدن طلاهاتو بفروش خودت بخر

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دارن باید بخرننخریدن طلاهاتو بفروش خودت بخر

اره دارن

فقط زورشون میاد برای من ی چیزی بخرن 

حتی خواهرمم زمانی ک مجرد بود براش ماشین خریدن

من بچه اخرم

ازشون ماشین بخواه که عمق قضیه رو بفهمن انقدر بگو که یا واست ماشیمو بخرن یا راضی بشن گوشیواول یه درخو ...

خب پول ماشینو میدونم ندارن 

ب خاطر همین میگم گوشی بخرن

خب پول ماشینو میدونم ندارن ب خاطر همین میگم گوشی بخرن

مهم نیست ندارن تو فقط هی بگو که بدونن هرکاری برای داداشت گردن براب توهم باید بکنن

بعد که دیدی هی میگن نداریم نداریم بگو پس گوشیو بخرین واسم

پرومکس دویست میلیونه حدودابا دویست میلیون به شما دویست شیش میدن؟؟!😐

پرومکس یه ترابایت نزدیک ۴۰۰ تومنه 

آره من میخرم تو بده برات بخرم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

پرومکس یه ترابایت نزدیک ۴۰۰ تومنه آره من میخرم تو بده برات بخرم

عزیزم 280 اینا میشه  نزدیک سیصد ،نه چهارصد

من دارم قیمت هارو از توی سایت های معتبر میبینم تو از کجا میبینی بگو منم ببینم

حتی اگه چهارصد هم  باشه بازهم با چهارصد به شما کوئیک  نمیدن

دویست شیش بدن😂