2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا همین قد و وزن بودم مشکل خاصی ایجاد نشد ولی در کل خوب نیست بعد از زایمان پایین آوردن وزن خیلی سختتر میشه. من شکم نداشتم اگه داری تمرکزت رو بذار رو آب کردن اون

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

سلام عزیزم 🌹
قد و وزنت رو حساب کردم، BMI شما حدود ۲۶ هست، یعنی یه ذره اضافه‌وزن داری ولی اصلاً چیز ترسناکی نیست. خیلی از خانم‌ها با همین شرایط باردار میشن و بارداری سالمی هم دارن 👍

✔️ فقط اگه فرصت داری قبل بارداری ۲–۳ کیلو وزن کم کنی خیلی عالی میشه، چون هم ریسک دیابت و فشار خون بارداری کمتر میشه، هم تو بارداری راحت‌تر پیش میری.
✔️ اگه هم همین الان باردار شدی، مشکلی نیست، فقط کافیه وزن‌گیریت تو دوران بارداری کنترل‌شده باشه.

پس نگران نباشی مامان جان، شرایطت خوبه 🤗

🔔 اگه می‌خوای اطلاعات علمی و مطمئن درباره تغذیه، بارداری و مراقبت نوزاد همیشه داشته باشی، حتماً کانالم  در یوتیوب به نام دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma رو ساب کن، کلی نکته‌های کاربردی برات میذارم. و یک فیلم کامل در مورد برنامه بارداری دوران بارداری هم گذاشته شده که بسیار مفید طراحی شده بر اساس تحقیقات 2025

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1