2777
2789
عنوان

رابطع رفت برگشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوسش داشتم بااینکه تمام اخلاقا بد داش🥲میگف تو فقد میسازی باهامبددهن بود خسیسلب جدول بخدا با ...

ترررررانه آبجی گلم مهربونم خوشگل من میفهمم و می‌دونم کم نزاشتی فدای یه تالار موت الهی کچل بشه مو هیچ وقت در میاره آبجیز گل ما رو ناراحت کرده 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

فکر نون باش که خربزه آبه

ده سال بعد قدر و ارزشه تصمیمی که امروز میگیری یا نمی گیری رو متوجه میشی

به یه نفر گفتن پیش بینی کن

بنظرت ما ده سال دیگه کجا هستیم چه وضعیتی داریم چی شدیم چجوریم خلاصه

جواب داد

من به شما قول میدم اگر در ده سال آینده همین کارها و انتخابای ده سال گذشته رو باز تکرار کنید

ده سال آینده ام دقیقا همینجایی هستید که الان هستید

توام تغییر نکنی سال بعد دقیقا همین حال بد امسال داری

و این دور باطل میچرخه و میچرخه و روز بروز تو افسرده تر اونم که داره حالشو میبره و بعدم میره

پس تو پیش قدم شو برا رهاشدنت

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

😂😂🥲فدات داداشاززندگیم خستم بخدا دلم میخاد بمیزم راحتشم

قربونت آبجی گلللل ای جاان ببین حیف این خنده ها نیست خداا نکنه این چه حرفیه زندگی قشنگیه اما به قشنگیه خودت نمی‌رسه لدفاا با لبخندت قشنگیشو بیشتررر کن تلالو خدااا

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

سرگرمی 

می‌ره دورش خلوت میشه مباد 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

همین قدر بدون که پسر عاشق هیچوقت نمیره

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

🥲بنظرت ی روزی قدر میدونه دلم میخاد پشیمونیش ببینم

گلم پشیمونیش ببینی دیگه ارزشی نداره میدونی جرا چون اون موقع تو فراموشش کردی و دیکه بهشم فکر نمیکنی ؛فکر نکن تنهایی همه ادما تو زندگی تجربه های مشابه دارن پس به فکر پیشرفتت باش خودتو بکش بالا با درس با کار و .... 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️