2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرندارم

مادرشوهرمم خالمه

نمیدونم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

نمیدونم یک خونه دارن نزدیک خونه خودشون مادرشوهر پدرشوهرم حالا میخوان من و شوهرم بعد عروسی بریم اونجا ...

دوری و دوستی، با فاصله دورتر بهتره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

مادرشوهر که از وقتی عقد کردیم خیلی زیاد فرق گذاشت بین منو جاری بزرگم ...در این حد که وقتی خونشون بودیم برا من چایی نمیورد جلو اون می‌ذاشت یا وقتی میوه میورد جلو من نمیذاشت 

بعد عروسی هم که باردار شدم به اصرار شوهرم میرفتم اونجا همینجوری گرسنه می‌نشینم بعد مادرشوهرم به اون جاریم می‌گفت گرسنت نیس؟ یا به اون می‌گفت چی بیارم میوه بیارم میوه میخوری؟؟ اصلا بمن نمی‌گفت ...منم ازش متنفرم 

وقتی هم که بچم بدنیا اومد اومد تو بیمارستان گفت این چیه و لاغر هست کچل هم هست🫤به بچه یک روزه می‌گفت 

بعدم هی بچمو بغل می‌گرفت بمن نمی‌داد میخواست منو ناراحت کنه بچم کلی گریه میکرد اون همینجوری نشسته بود نمیذاشت من بغلش کنم هی می‌گفت مادر هیچ کاره هست بچه پسرم از خون ما هست نه از خون عروس ...

کثافت حالم ازش بهم میخوره 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻