2777
2789
عنوان

چرا بچه‌هاتونو جنسیت زده بار میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 117 پست
چون از مردسالاری و پسر سالاری بود به مرور زمان زنها نسبت به مردها گارد دارن از بس برادرها خواهراشونو ...

دقیقا حرفم همینه، مردسالاری و پسرسالاری هم خودش جنسیت زدگیه، معلومه که باید رفع بشه. از بچگی میکنن تو سر پسربچه که تو همه چیز خواهرش هم دخالت کنه یه طوری که انگار صاحب اونه. نباید اینطور باشه دیگه

جانا سخن از زبان ما میگویی

بیا دهنتوو ببوسم گل میباره ازش

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغهبچه های من مثل تو بی شخصیت نیستن بیان بشینن تو سایت زنونه چرت بگن هروقت حامله شدی بیا بشین اینج ...

بی شخصیت؟ سایت زنونه؟ هر وقت وارد بحث زنونه شدم بیا نظر بده. من اگه میخواستم وارد بحث زنونه بشم مثل این کفتارای توی سایت اکانت خانم میزدم وارد بحثای شخصی خانما میشدم. نه چیزیو پنهان کردم نه وارد موضوعات خانمانه شدم.

من همچین چیزی اطرافم ندیدم پسرم هم همکلاسی دختر دارن تو پیش دبستانی بازم اینجور که میگی نیستن

خداروشکر که ندیدید، امیدوارم هیچوقتم باهاش مواجه نشید، ولی متاسفانه حقیقت تلخ جامعه‌س💔

بی شخصیت؟ سایت زنونه؟ هر وقت وارد بحث زنونه شدم بیا نظر بده. من اگه میخواستم وارد بحث زنونه بشم مثل ...

ولش کن

ایشون احتمالا تازه از خواب بیدار شده هنوز صددرصد لود نشده خودش متوجه‌ی حرفاش نیست

مشکل از شما نیست

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

آفرین موافقم پسر و دختر فرقی نداره آنقدر گاها روش زوم میشه تبعیض قایل میشن اونم بله آموزش در مرحله اول خانواده بعدش جامعه اینا مکمل هم هستند بچه ها گل های زندگی و آینده سازان جامعه قوی و درست وارد اجتماعشون کنیم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ولش کنایشون احتمالا تازه از خواب بیدار شده هنوز صددرصد لود نشده خودش متوجه‌ی حرفاش نیستمشکل از شما ن ...

ممنونم❤️

شما باهاشون بحث نکنید، به هر حال من باید از خودم دفاع کنم، خوب نیست برا شما دردسر بشه یه وقت

ممنونم❤️شما باهاشون بحث نکنید، به هر حال من باید از خودم دفاع کنم، خوب نیست برا شما دردسر بشه یه وقت

خواهش میکنم

چه دردسری😅

کار من همینه، کاربرایی که منو میشناسن میدونن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اکثر مردم ما ازینکه فکری و یک سری جملات آماده بهشون دیکته بشه راضی ان. 

مثلا قدیمی ها که ادعا میکردن طرز فکری که از نسل‌ها ی قبل بهشون رسیده درسته و با  تکرار یکسری جملات ادعا میکردن درست میگن بدون فکر کردن و درک کردن. 

وامروزی ها که مجازی خیلی بیشتر یه سری افکار رو دیکته میکنه و ملت همیشه حاضر ما که طوطی وار جملاتی که اونهارو رو به روز نشونشون میده تکرار میکنن. ولی بدی قضیه اینه که تعصب کورکورانه ای نسبت به اون طرز فکر های سنتی یا مدرن و امروزی دارن و هرچیزی رو تا ته باید جلو ببرن و اصلا به مخالفش فکر نمیکنن ،جنبه های یک حرف و یا یک فکر رو نمیسنجن ببینن این جملات حتی کجا کاربرد داره. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

آفرین موافقم پسر و دختر فرقی نداره آنقدر گاها روش زوم میشه تبعیض قایل میشن اونم بله آموزش در مرحله ا ...

دقیقا، ولی وقتی توی خونه از اول حرف جنسیتی میزنن، مثلا طرف به دخترش میگه ایکاش پسر داشتم کمک خرجم میبود، یا به پسرش میگه ایکاش دختر داشتم دستمو میگرفت، دیگه از بچه توقعی نیست که از این فکرا نکنه. مشکل از خود پدر و مادراس که حتی بین پسر و دختر نداشته‌شون هم فرق میذارن گاها

خواهش میکنمچه دردسری😅کار من همینه، کاربرایی که منو میشناسن میدونن

عه پس دم شما گرم😄

آره منم زیاد بحث میکنم با بقیه، نمیتونم تحمل کنم آدمایی رو که بی دلیل میان توهین میکنن

دقیقا، ولی وقتی توی خونه از اول حرف جنسیتی میزنن، مثلا طرف به دخترش میگه ایکاش پسر داشتم کمک خرجم می ...

موافقم مرحله اول خانواده این تبعیض ها اعتماد به نفس رو از بچه ها میگیره

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘