2777
2789
عنوان

آبرسان لافرر

43 بازدید | 4 پست

بچه ها نظرتونو میگید؟آهرین بار چند خریدید یه مغازه قیمت قبل داشت دیشب یکی خزیدم یه بار زدم عالی بود  به نظرم تا الان سیمپل میزدم واقعا تفاوتش معلومه

من تجربه سیمپل نداشتم البته تو یه پیجی میگفتن سیمپل طبق ترکیباتش فقط مرطوب کننده است و آبرسان نیست

آبرسان لافارر دارم نسبت به قیمتش خیلی خوبه ،ابرسانهای بهتری هم هست ولی قیمتشون چندین برابر بالاتره

من تجربه سیمپل نداشتم البته تو یه پیجی میگفتن سیمپل طبق ترکیباتش فقط مرطوب کننده است و آبرسان نیستآب ...

ممنونم عزیزم آفرین فک کنم الان که اینو زدم فکر میکنم سیمپل فقط مرطوب کننده س،عزیزم شما بعد لافرر مرطوب کننده هم میزنید،راستش فروشنده می گفت هم ابرسانه هم مرطوب کننده نیازی نداره دوباره مرطوب کننده هم بخری ولی خب ترکیباتش فقط ابرسان بود

و سوال دوم اینکه قبل افزایش قیمت چند بوده قیمتش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم آفرین فک کنم الان که اینو زدم فکر میکنم سیمپل فقط مرطوب کننده س،عزیزم شما بعد لافرر مرط ...

قیمتش یادم نیست

نه تنها میزنم ،پوست من چربه این آبرسان هم خودش مرطوب کننده طوره ،روش چیزی بزنم سنگین میشه برام

قیمتش یادم نیستنه تنها میزنم ،پوست من چربه این آبرسان هم خودش مرطوب کننده طوره ،روش چیزی بزنم سنگین ...

ممنونم عزیزم منم پوستم خیلی چربه فعلا که دیگه پولم به مرطوب کننده نرسید چون چندتا چیز دیگه هم خریدم اگه خوب بود به تنهایی که چه بهتر اگه نبود ماه بعد مرطوب کننده هم میخرم ان شاالله