2777
2789
عنوان

امروز ی چیزی درمورد تغذیه تو بارداری متوجه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 41 پست
من خودم پرستار ان آی سی یو بودم نوزاد هایی که از مادرهای معتاد به دنیا میومدن همشون سفیددددد و خوشگل ...

بچهاش همه سالم خوشگل اروم‌ ومودب..اونا رو ک دیدم میدونم ک هیچ مشکل مغزی ندارن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچهاش همه سالم خوشگل اروم‌ ومودب..اونا رو ک دیدم میدونم ک هیچ مشکل مغزی ندارن

قرار نیست فقط مشکل مغزی به وجود بیاد و همگی عقب مونده بشن 

نه 

اونا نسبت به حالتی که اگه مادرشون رعایت میکرد قطعا مشکلات بیشتری دارن 

مثلا میگم 

اگه مادرشون معتاد نبود مثلا هوش بچه 100 درصد بود  الان که معتاده شده 60 درصد 

اگه مادر معتاد نبود مثلا عمر بچه قرار بود 90 سال باشه الان میشه 70 سال 

اینا مثال بود ها 

میخوام بگم ما اثراتش رو نمیبینیم چون حالت سالمشون رو ندیدیم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببخشید به تاپیکت ربط ندارد اما از خودت سوال داشتم آزمایش قند دو مرحله ای چند هفته انجام دادی ؟

هنوز انجام ندادم هفته ای ک بیاد باید انجام بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

قرار نیست فقط مشکل مغزی به وجود بیاد و همگی عقب مونده بشن نه اونا نسبت به حالتی که اگه مادرشون رعایت ...

راستش سالمی ک سالمن ولی از اینکه هوششون چ اندازه باشه نمیدونم.ولی تا حدی ک دیدم و میشناسم خیلی نرمال رو ب خوب هستن.شاید تیز هوش نباشن ولی ضعیف هم نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بخدا چهار تا بچه خوشگل برای شوهرش اورده.مرده سیاه و زشت خودش سفید خوشگل شوهرش پولداره.بخدا هرچهار تا ...

خاله‌م ۶تابچه داره ماشاالله 

۳تا بدشکلن🗿

۳تا سفید و خوشکل

😂😂😂طفلیا اون ۳تا

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

خاله‌م ۶تابچه داره ماشاالله ۳تا بدشکلن🗿۳تا سفید و خوشکل😂😂😂طفلیا اون ۳تا

اره اینطوری سخت تره..وقتی بچه ها اینقد شکلی متفاوت باشن مورد مقایسه قرار میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...