الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فازشون اینه که تنهایی رو ترجیح میدن ازدواج که نباید تو تقدیر همه باشه ؛برادر من ۳۸سالشه دوست نداره ازدواج کنه .البته که چند جایی هم رفتیم براش خواستگاری دخترا چصی اومدن وخواسته های غیر عقلانی و فضایی داشتن جواب منفی دادن .واسه همین ترجیح میده ازدواج نکنه و تنهایی رو گزینه ی بهتری میدونه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
خیلی دلایل داره مثلا شاید آدم مسیولیت پذیری باشه یا مثلاً نیازهاش در تنهایی به کل تامین بشه یا مثلاً کلا ازدواجی نباشه یا مثلاً متعهد باشه و نخواد زیاد بار تعهدی بره که شرمنده بشه یا مثلاً اون آدمی که دوست داشته نتوانسته به دست بیاره کلا بیخیال شده و ..
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘