2777
2789

مثلا ۴۵. ۵۰ سالشون شده ،همه اعضای خانوادشون کوچکترا همه ازدواج کردن بچه هاسون بزرگ شده ولی اینا ن

خب اینا فکر پیری و تنهایی نمیکنن

پیری میخان چیکار کنن 

فازشون چیه

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فازشون اینه که تنهایی رو ترجیح میدن ازدواج که نباید تو تقدیر همه باشه ‌؛برادر من ۳۸سالشه دوست نداره ازدواج کنه .البته که چند جایی هم رفتیم براش خواستگاری  دخترا چصی اومدن وخواسته های غیر عقلانی و فضایی داشتن  جواب منفی دادن .واسه همین ترجیح میده ازدواج نکنه و تنهایی رو گزینه ی بهتری می‌دونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ادم وقتی بزرگ میشه توقع و وسواسش میره بالا  خیلی نکته بین و نکته سنج میشه بعدش اکثرا بهشون زن نمیدن میگن چرا تا حالا ازدواج نکرده لابد مشکلی هست

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
حوصله تعهد ندارن دنبال عشق و حال و تفریحنیسری هم شکست عشقی خوردن دیگه میترسن

از چی میترسن

موقعیتشون خوبه میتونن ازدواج کنن 

از چی میترسنموقعیتشون خوبه میتونن ازدواج کنن

اتفاقا چون موقعیتشپن خوبه ازدواج نمیکنن دیگه وا😂😂عشق و حال میکنن و مفت خوری نداشتی اطرافتون؟؟ اکثرا هم ننه بابا پولدار دارن

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

خیلی دلایل داره مثلا شاید آدم مسیولیت پذیری باشه یا مثلاً نیازهاش در تنهایی به کل تامین بشه یا مثلاً کلا ازدواجی نباشه یا مثلاً متعهد باشه و نخواد زیاد بار تعهدی بره که شرمنده بشه یا مثلاً اون آدمی که دوست داشته نتوانسته به دست بیاره کلا بیخیال شده و ..

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
فازشون اینه که تنهایی رو ترجیح میدن ازدواج که نباید تو تقدیر همه باشه ‌؛برادر من ۳۸سالشه دوست نداره ...

خب اونم دوست داشته ک رفتین خواستگاری