2777
2789

خیلی محترمانه بگو خانم محترم اون گربه ای که شما رها کردید تو طبیعت گربه ی دستی بوده و قطعا نمیتونه تو طبیعت از پس خودش بر بیاد لطفا ادرس پارک را بفرمایید تا برم پیدا ش کن اون زبوت بسته خدایی نگرده مشکلی براش پیش نیاد 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر یه گربه به امام هشتم قسم میدی؟ از سگ و گربه متنفرم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
شاید ندونی ولی صدای اونا زودتر میرسه به خدا

از کجا میدونی حدیثه حکمته ایه است این حرفا چیه لااقل یک جواب دیگه میدادی 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

به فرضم آدرس گرفتی فکر کردی گربه همونجا مونده تا تو بری دنبالش ؟!!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

از کجا میدونی حدیثه حکمته ایه است این حرفا چیه لااقل یک جواب دیگه میدادی

مثلاً فحش میداد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

چی شده 

از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩‍❤️‍👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم می‌نویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شام‌خوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید و‌ذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁

دیوونه شدی سر صبح چقدر این تاپیک چرند رو میزنی آدرس بگیری روت نمیشه پس برو دکتر

اون همه تاپیک چرند زده می شه و تکراری.  لابد این بنده خدا خیلی نگرانه و اینجا میاد کمک بگیره.  نخواستی کمک نمی کنی نمک به زخمش نپاش    و اصلا وارد تاپیک نشو مجبورت که نکردند 

به خاطر یه گربه به امام هشتم قسم میدی؟ از سگ و گربه متنفرم

خوب شما متنفری  دلیل نمی شه. بقیه هم مثل شما فکر کنند.  خیلیا عاشق حیواناتند  و اینکه. اونها هم مخلوق خدان و بی گناه. از خیلی از انسانها بهترند. چرا اینقدر به انسان بودن خودت مغروری.  حالا قسم بده بنده خدا شاید خیلی براش اهمیت داره.   کسی که به حیوانات رحم کنه مطمئنا چندبرابر به انسان رحم می کنه