2777
2789
عنوان

کسی می‌تونه قران تفسیر کنه

92 بازدید | 13 پست

سلام دوستان صبح بخیر 

من حالم اصلا خوب نبود، سوره توخید خوندم و قران باز کردم . کسی میتونه برام تفسیر کنه پیامش چی بود؟ ایات 65 تا 75 سوره قصص اومد 

فکر کنم این کار رو با قران انجام نمیدن که بخوان سرانجام کاری رو ببینن، ولی حالم خیلی گرفته شده

سلام صبح بخیر. استخاره برای انتخاب بین انجام دادن یا ندادن است ولی متن آیات مورد نظر رو خوندم اشاره به قدرت واحده الهی و بی قدرت بودن دیگران در نزد او دارد.آیه ۶۷ اشاره می کند هرکس توبه کند و ایمان بیاورد و عمل صالح انجام بدهد امید است که مورد مغفرت و رحمت الهی قرار بگیرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبح بخیر. استخاره برای انتخاب بین انجام دادن یا ندادن است ولی متن آیات مورد نظر رو خوندم اشاره ...

بله درسته میدونم کاربرد استخاره این نیست 

حالم خوب نبود ولی میخواستم ببینم خدا چی میخواد بگه 

ممنونم 

بله درسته میدونم کاربرد استخاره این نیست حالم خوب نبود ولی میخواستم ببینم خدا چی میخواد بگه ممنونم

ناراحتی و نگرانی و سختی و رنج و مشقت تو دنیا هست.وظیفه ماها اینه که صبور باشیم و به خدا توکل کنیم و به سوی رضایت خدا قدم برداریم.دعا و صدقه و ذکر الهی و کمک به انسانها و نام مولاعلی ،غمها رو می بره

سلام صبح بخیر. استخاره برای انتخاب بین انجام دادن یا ندادن است ولی متن آیات مورد نظر رو خوندم اشاره ...

ممکنه که برای من هم ی استخاره بگیرین؟ 🥲

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

ممکنه که برای من هم ی استخاره بگیرین؟ 🥲

سلام بله نیت کنید و سه تا قل هوالله و سه تا صلوات بفرستید تا بگیرم.پیشگویی نمیکنه ها.فقط اگر سر دوراهی هستی و شک داری یه کاری رو انجام بدی یا ندی 

سلام بله نیت کنید و سه تا قل هوالله و سه تا صلوات بفرستید تا بگیرم.پیشگویی نمیکنه ها.فقط اگر سر دورا ...

انجام دادم عزیزم 

بله متوجهم، ممنون میشم 

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد