2777
2789

دارم روانی میشم هر ۵ ثانیه یکبار به مدت ۱ ثانیه . صدای فن میاد . از هواکش حموم‌.

نمی‌دونم چی میتونه باشه . می‌خوام صبح که شد تو راه پله به همسایه طبقه بالا بگم سر جدت این صدای چیه ؟

آرامش رو از ما گرفته . چی میتونه باشه ؟

روزها هم که هر دوشون سرکار هستن باز این صدا میاد .

راضی باش به رضای خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مودبانه برو حرف بزن بلکه نمیدونن ... مام همسایه بغلیمون گاها از خونشون یه صدایی میاد نمیدونم چیه و بدتر گاهنم صدا فن میاد یادشون میره خاموش کنن خیلی شدید نمیدونم آیا صدای فن ماهم به اینصورت شدید توی خونه ایشون میره یا برا اونا خرابه...

بنظرم مودبانه برو حرف بزن بلکه نمیدونن ... مام همسایه بغلیمون گاها از خونشون یه صدایی میاد نمیدونم چ ...

فن نیست .

چون هر ۵ ثانیه دقیق خاموش و روشن میشه 

یه دستگاه برقی داره کار میکنه

راضی باش به رضای خدا 
فن نیست .چون هر ۵ ثانیه دقیق خاموش و روشن میشه یه دستگاه برقی داره کار میکنه

نمیدونم ماینر صداش چجوریه ولی فردا برو صحبت کن حتی اگه ماینر باشه جمعش میکنن چون میگن صداش زیاده و همسایه اذیته لومون میدن و جریمه میشیم. 

نمیدونم ماینر صداش چجوریه ولی فردا برو صحبت کن حتی اگه ماینر باشه جمعش میکنن چون میگن صداش زیاده و ه ...

اینترنت دیدم ماینر صداش دايم میاد 

این قطع و وصل میشه

راضی باش به رضای خدا