2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ، ای جانم ، خب برو دندون پزشکی ببین مشکلش چیه

رفتم عزیزم دندونم کشیدنیه عفونت شدیده داره هیچ دکتری نکشید گفتن مترو و آموکسی یک هفته بخور خشک بشه بعد بیا 

هیچ اثری این قرصا روم نداشت در کنارشون نوافن ایبو بروفن ۸۰۰ و کوموکسی و چن تا دیگم گرفتم میخورم اروم نمیکنه نمیدونم چ عفونت گندیه من همیشه دندون درد میشدم ولی هیچ وقت تو عمرم اینجوری نشدم داغونم کرده راهیم براش نیست

انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

رفتم عزیزم دندونم کشیدنیه عفونت شدیده داره هیچ دکتری نکشید گفتن مترو و آموکسی یک هفته بخور خشک بشه ب ...

چرا نمیکشن دندونتو، کو آموکسی ۶۲۵ یه دوره کاملشو بخور هر ۱۲ ساعت بهتر میشی، مفنامیک اسید هم خیلی موثره ، ولی خب اگه نیاز به کشیدن یا به عصب کشی نیاز داره باید زودتر اقدام کنی چرا نمیکشن؟

چرا نمیکشن دندونتو، کو آموکسی ۶۲۵ یه دوره کاملشو بخور هر ۱۲ ساعت بهتر میشی، مفنامیک اسید هم خیلی موث ...

گفتن با عفونت شدید مشکل داره باید خشک بشه دوستامم گفتن اگ میگشید الان زیر خاک بودی عفونت خطر ناکه  من کوموکسی هر ۴ ساعت میخورم گفتم یکم اروم ک بشه ۸ ساعته کنم ولی اثری ندیدیم نمیدونم چی بگم کل صورتم گرفته گوشمو همشو 

گفتن با عفونت شدید مشکل داره باید خشک بشه دوستامم گفتن اگ میگشید الان زیر خاک بودی عفونت خطر ناکه م ...

منم منظورم قبل ازینکه به این مرحله برسه اذیت بشی، مفنامیک اسید ۵۰۰ خوردی؟ البته همه قرصارو باهم نخور ،  هر کدوم یه دوره مصرف کن خوب نشدی یکی دیگه رو امتحان کن

منم منظورم قبل ازینکه به این مرحله برسه اذیت بشی، مفنامیک اسید ۵۰۰ خوردی؟ البته همه قرصارو باهم نخور ...

مفناتیک ۲۵۰ خوردم عزیز از دیشب اومدم گفتم همی کار کنم باهم نخوردم اروم نشدم دوباره همه باهم خوردم تونستم بخابم دو سه ساعتی باز الان