2777
2789

منی که در سن ۹ سالگی از دوستم فهمیدم و در شوک رفتم 

کتش پدر و مادر این گونه بچه ها حواسشون بیشتر به تربیت بچه هاشون بود 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای پسرت گوشی خریدی؟بعد این حرف هارو راحت بهت گفت؟شما بهش چی گفتیچقدر شرایط بدیه

ربطی به گوشی نداره پسر منم ده سالشه گوشی از خودش داره جز کارتون سریال فیلم هیچ کاری ندارم بچه ام تازه همه چیزهاش میاد به من میگه و کلا زیر نظر خودمه تا الآنم هیچ خطایی ازش سر نزده همه اش از این مدرسه ها میشه من بچه ام مدرسه عالی ولی کلی بچه بی تربیت بی ادب اومده بود خونه فهمیدم ازشون فحش یاد گرفته سریع رفتم حق بچه ها را گزاشتم کف دستشون حواسم حسابی هست که کسی بخواد کاری یا چیزی یاد بچه ام بده بشونمش سرجاش پسرم خودش وگرنه اهل این چیزها نیست

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
وای من چه بد از ده سالگی وای برو با مشاور حرف بزن تروخدا ی دورم برو مدرسه برین ب مدیر و ننه بابا و ت ...

پسره آشناست

پدر و مادرش معلمن  و دکترا دارن 

داییاش پزشکن 

پدر بزرگش پزشکه

خانواده به شدت مذهبی

داداشش تیزهوشانه 

من بابت پسرم نگرانم چون اطلاعات غلط بهش داده و کلا پسرم حالش بد بود

ولی از بابت اون پسر هم خیلی نگرانم

خانواده خیلی خوبی داره ،به فنا می ره اینجوری

از نظر تربیت مطمئنم ایراد نداشته،نمی دونم چجوری به این جاها رسیده

ربطی به گوشی نداره پسر منم ده سالشه گوشی از خودش داره جز کارتون سریال فیلم هیچ کاری ندارم بچه ام تاز ...

اره آدم باید حواسش باشه.بچه تو این سن کلا کنجکاوی داره.روی تفاوت بدن ما با خودش ممکنه کنجکاو باشه 

آدم باید با بچه خودش راحت و دوست باشه که بیاد به بگه همه چیرو

پسره آشناستپدر و مادرش معلمن و دکترا دارن داییاش پزشکن پدر بزرگش پزشکهخانواده به شدت مذهبیداداشش تی ...

خیر ایراد داره اینو منی بهت میگم که تو ی خانواده مذهبی بزرگ شدم سرشناس و درست حسابی ولی یکی از همبازی هام اطلاعات غلط داد بهم به فنا رفتم به فنا برای همون قشنگ میفهمم چی ب چیه آفرین ب پسرت ک اومده بهت گفته چی گفته بهت دقیقا؟

اره آدم باید حواسش باشه.بچه تو این سن کلا کنجکاوی داره.روی تفاوت بدن ما با خودش ممکنه کنجکاو باشه آد ...

دقیقا من آنقدر با بچه ام صمیمی ام که ازم مدرسه و بیاد بگه اگه یه وقت خدایی نکرده کسی بچه را گول بزنه بشه جلوش گرفت یه مدت بچه ها گولش زدند که تنها دیگه برو خونه و مدرسه مامانت نیاد دنبالت اومد گفت کلید خونه بده من تنها برم و بیام نشستم براش از خطرها و حوادث که خدایی نکرده سر راه مدرسه قرار داره گفتم خداروشکر ترسید و قبول کرد که همراهش باشم به خدا میترسم امنیت نیست بچه جلو چشم مادر پدر می‌دزدند من چه جوری ولش کنم به امان خدا 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

عزیزم همین که فهمیدی بازم خوبه رفتار بدی نشون نده که بترسه خودت با مشاور صحبت کن ببین باید چیکار کنی ارتباطش رو با این پسر کامل قطع کن و با مادر اون پسر هم صحبت کن و بهش اطلاع بده حتما اون بچه هم تو راه اشتباهی افتاده 

پشت گوش ننداز و حتما پیگیری مشاور باش که باعث بلوغ زودرس نشه

زنان ما که گوشی دست بچه نمیدادن اکثرا از همین مدرسه های بی صاحب یاد می‌گرفتن😔 کافیه یه نفر بلد باشه به بغل دستش بگه تا آخر سال دو نفری نصف کلاس و آگاه میکنن... بنده خدا پسرتون بچه است حیفه به این زودی با این مسائل آشنا بشه تو رو خدا به مدرسه گزارش بدین بزارید این زنجیره ادامه پیدا کنه

برای پسرت گوشی خریدی؟بعد این حرف هارو راحت بهت گفت؟شما بهش چی گفتیچقدر شرایط بدیه

نه گوشی خودم گاهی دستشه

تو تاریخچه گوشیم  دیدم سرچ شده سک سی و xxxx

دیروز نزدیک دو ساعت کنار دوستش بود،دوستش آشناست

بهش گفتم تو سرچ کردی؟

منو کشوند تو اتاق و سیر تا پیاز رو برام تعریف کرد

گفت دوستم قسم خدارو داده،من آدم بدیم که دارم راز دوستمو به تو می گم ولی حالم بده،دیشب بدنم داغ بوده

خدارو شکر گوشیم قفل ایمن داره و نتونستن چیزی ببینن،ولی پسره خودش همه چیو با جزئیات توضیح  داده

پسرم خودش دوست داشت بهم بگه ولی  روش نمی شد

همش می گفت دارم از خجالت آب می شم